Problem z prywatną ligą - dołączyły osoby niezaproszone
-
Zbierałem coiny, kupiłem ligę, ponieważ chciałem zagrać z kolegami (liga jest na fazie przygotowań ). Ustawiłem ligę na prywatną a tu 3 Włochów 1 Francuz i 1 Rosjan zajęli mi drużyny które miały być dla kolegów. Żadnego z nich nie zapraszałem. Co mogę zrobić żeby usunąć z ligi i zagrać z kolegami. Proszę o jak najszybszą pomoc
-
@mateuszh3 Przykra sprawa. Wygląda to na jakiś poważny błąd. Zgłosiłem sprawę informatykom do sprawdzenia. Poczekajmy na odpowiedź. Jutro coś powinno być wiadome. Możliwe, że trafili "przypadkiem" do twojej ligi jak w tym samym czasie brali ten sam zespół w innnych ligach i system ich umieścił u ciebie. Ale to tylko moje przypuszczenia. Poczekajmy i zobaczmy, co z tym zrobią admini gry.
-
@dovco_handf Czy jest już coś wiadome? Z góry dziękuje za pomoc.
-
@mateuszh3 Sprawa jest w toku. Przez weekend nikt się tym nie zajmuje, informatycy mają wolne dni, odpoczywają.
-
Miną weekend coś wiadomo? Zależy mi na tej lidze bo zbierałem coiny kilka miesięcy a liga się rozpoczęła.
-
@mateuszh3 Wszyscy wiemy, że gdyby ochrona ligi nie zadziałała, mielibyśmy mnóstwo skarg, a tak się nie dzieje, a więc poczekajmy na odpowiedzi graczy z tej twojej ligi. Wszystkich się zapytałem jak to się stało, że dołączyli do tej ligi. Natomiast mam jedno pytanie do ciebie, kolego. Gdzie są twoi koledzy, o których pisałeś, że dołączą? Liga robi się pusta, to znaczy, że jest prywatna i nikt więcej tam nie dołącza.
-
Jeszcze nie dołączyli bo zespoły które mieli prowadzić są zajęte
-
@mateuszh3 Dobra odpowiedź .
-
@mateuszh3 Sprawa zamknięta. Menadżerowie zostali przyjęci przez twoje konto przez zaproszenie albo zaakceptowanie prośby, inaczej ne mogli się dostać do ligi prywatnej.