🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022)🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Lions of Poland też zagra w PPG
-
Polish Eagles potwierdza udział.
-
@Dovco_HandF rozmawiałem dziś z Legendarnymi i Los Muszkieteros... Mają dać znać czy uzbierają zawodników. Zaraz do lewego napiszę.
-
@dooshek said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
@Dovco_HandF rozmawiałem dziś z Legendarnymi i Los Muszkieteros... Mają dać znać czy uzbierają zawodników. Zaraz do lewego napiszę.
OK, czekamy na odzew do jutra. Najlepiej, żeby była parzysta lista.
-
@dovco_handf Los Muszkieteros i Legendarni odpadają. Czekam na odpowiedź od lewego.
-
@Dovco_HandF jest prośba... Poczekamy?
-
@Dovco_HandF jest prośba... Poczekamy?
Poczekamy.
-
Academy Polish Eagles potwierdza udział
-
@Dovco_HandF niestety odpadają
-
@damiś27 Polish Eagles nie grają?
-
@dovco_handf
dwa dni temu pisał -
Na podstawie tego rankingu zostaną wkrótce rozstawione drużyny w turnieju.
Mamy jeszcze trzy wolne miejsca, gdyby któraś grupa się zdecydowała po czasie @language-pl...
-
@dovco_handf można pogadać z drużynami z po za rankingu. Np. Polish patriots academy. No i akademię od Lwów, czy jakieś inne drużyny z po za rankingu. Czas jest bo do końca września. Mogę do nich napisać, jak chcesz.
-
@dovco_handf można pogadać z drużynami z po za rankingu. Np. Polish patriots academy. No i akademię od Lwów, czy jakieś inne drużyny z po za rankingu. Czas jest bo do końca września. Mogę do nich napisać, jak chcesz.
Dzięki, napisz . Ale maksymalnie przyjmujemy do stanu 16 ekip i koniec, ani pół grupy więcej...
-
@dovco_handf czekam na odpowiedź trzech grup. ... @maniek_56 ponoć z tobą rozmawiał już co do gry ich akademii... Fajnie gdyby udało im się zebrać.
-
@Dovco_HandF peaky bliders zagrają.
-
@Dovco_HandF tu masz potwierdzenie
-
Akademia Polish Patriots również zagra.