🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@ToomAnyWays jednak bez Fellainiego
-
@mihau1878 Jednak Rash wyzdrowiał
-
@mihau1878 i 5 obrońcami z tego co tu wychodzi
-
@ToomAnyWays Valencia to bardziej pomocnik...A pamiętam,że i w ataku grywał czasem,jako skrzydłowy .
-
Ale teraz gra jako PO
-
@ToomAnyWays
Typowe 5311 -
@mihau1878 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@ToomAnyWays jednak bez Fellainiego
Natomiast skład Chelsea wygląda tak:
Chelsea: Courtois – Azpilicueta, David Luiz, Cahill – Moses, Kanté, Matić, Alonso – Willian, Costa, Hazard.
Rezerwowi: Begović, Terry, Zouma, Chalobah, Fabregas, Pedro, Batshuayi. -
Rooney gra dobrze własnie ...walczy na całym boisku i powinien grać więcej.
-
Za**biście! Sędzia zepsuł mecz ....frajer
-
Oby przetrzymać 2. połowę
-
@Przemek-Kaszti
Sędzia zakończył to spotkanie już w 35 minucie dając drugą żółtą kartkę dla Andera, która nie należała mu się za taki faul. Szkoda trochę tej sytuacji Marcusa, ale po czerwonej kartce raczej ciężko było szukać szczęścia w ataku ;( Kolejny słaby mecz Pogby, który na razie w meczach z lepszymi rywalami zawodzi, mam nadzieję, że szybko się to zmieni, bo bardzo go potrzebujemy. Cieszy fajny obrazek jaki po meczu wykonywał Jose
-
@Byku-Duma-Warmii Pogba faktycznie ostatnio zawodzi, miejmy nadzieje ze to sie niedługi zmieni. Nie rozumiem trochę decyzji zeby nie wpuścić Maty, ale było widać że Jose zależało, braki kadrowe i czerwona ustawiły mecz
-
@Przemek-Kaszti
W sumie to ja bym go dał od pierwszej minuty patrząc na nasze braki w zespole, ale może Jose już myślał o czwartkowym meczu rewanżowym z FK Rostov i być może taki jest powód decyzji dlaczego nie ujrzeliśmy Juana na boisku. Ale szkoda meczu, gdyby nie czerwo to kto wie jak by się to skończyło. Ale było minęło teraz trzeba się skupić na czwartkowym spotkaniu w LE, choć to co wymyśla FA w stronę MU, że nie panowało nad zawodnikami to chyba jakaś kpina jest, nie wiem czy piłka nożna to czasem nie szachy -
Śmieszna sytuacja jak dla mnie i kara dla United za stracenie panowania nad zawodnikami, coś śmiesznego i to jeszcze w najtwardszej lidze świata jak dla mnie.
http://www.manutd.pl/2017/03/17/fa-cup-man-utd-musi-zaplacic-20-tysiecy-funtow-kary/ -
@Byku-Duma-Warmii Dla mnie też to jest śmieszne, widziałem dużo ostrzejsze mecze, więc nie rozumiem o co im chodzi. Do tego to jest liga angielska, więc nie powinna nikogo dziwić, że gra się tam ostrzej.
-
@ToomAnyWays
Teraz musimy już o tym zapomnieć, bo United odnoszą jakże cenne zwycięstwo na wyjeździe z Middlesbrough 1:3. Dzięki czemu United, po bardzo wielu dniach opuścili w końcu 6 pozycję i wyprzedzili Arsenal awansując na 5 pozycję
A co do meczu, raczej spokojna gra od początku pozwalająca na dominację gospodarzy, a potem mimo wielu wcześniejszych sytuacji obejmujemy prowadzenia po strzale głową Fellainiego i tak kończy się pierwsza połowa. W drugiej zaś
można było zobaczyć piękną bramkę Lingarda, który mnie zaskoczył swoim występem i jak dla mnie to MVP tego meczu. Link do brameczki tutaj:
Potem błąd Smallinga i zaczęło robić się gorąco, gdy Gestede zdobył bramkę kontaktową, ale ostatnie słowo należało do United, a konkretnie do Valencii, który w tym sezonie nie zawodzi. Antonio zdobywa bramkę, po błędzie Valdesa, który zaliczył dobry występ dziś, ale w ostatniej akcji meczu się pośliznął i podarował bramkę United -
@Byku-Duma-Warmii To co zrobił Valdez mistrzostwo XD Widać pamięta jeszcze o United
-
@ToomAnyWays
Mi się raczej wydaję, że nie za dobrze będzie wspominać czas spędzony na Old Trafford ze względu na małą ilość rozegranych meczy, jaką dawał mu LvG. A taki malutki śmieszny filmik po dzisiejszym meczu
https://www.facebook.com/www.JOE.co.uk/videos/855622421268492/