-
Gdzie mogę zgłosić złamanie regulaminu? Jeden typ w mojej lidze ma dwa kluby i przerzuca sobie zawodników z jednego do drugiego za bezcen i z drugiego do pierwszego za dużo wyższe ceny dzięki czemu ma pełno kasy i dobrych zawodników w jednej drużynie a druga robi tylko za słupa. Nawet nie próbował za bardzo tego ukryć bo nazwał się niemal identycznie tj:
XJONTROLLX0 i XJONTROLLX3 podejrzewam że ma więcej kont skoro na końcu jest "0" i "3" -
Poczytaj w tym temacie :
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/11922/ban/2 -
dzięki
-
dziEki za odpowiedZ
-
Może to bracie? Nie grają w tych samych ligach więc nie ma co na wyrost wyrokować:)
-
@Stefan-Joptwojmać I obydwa typy mówią dzięki z czego ze ten pierwszy przed chwilą był skasowany
-
@CorreThe said in Gdzie zgłosić złamanie regulaminu?:
Zgłaszając multi sam się pokazał z multi - @MatysGFC i @havsky xDDD
Zaraportujcie mi ich/jego to sprawdzę to :thumbsup_tone1:.
-
Gramy w osobnych ligach więc nie ma tu złamania regulaminu. Jesteśmy kolegami z pracy, korzystamy z jednego komputera, ale różnych smartfonów. To nie multi konto. Nie raportowałbym kogoś sam prowadząc dwa konta heh
-
A tak przy okazji, koledze został jeszcze jeden mecz do rozegrania nim będzie mógł dołączyć do grupy. Może on przystąpić do tej samej co ja jeśli korzysta z tego samego IP? Czy lepiej będzie jeśli dołączy do innej. Jeśli w regulaminie jest coś o adresie IP, to możemy korzystać z różnych komputerów, ale nie znalazłem takiego punktu. Jest tylko o tym że jedna osoba nie może mieć dwóch kont i grać w tej samej lidze więc ten punkt regulaminu nie został złamany.
-
@havsky Tak, będzie lepiej, jak będziecie grali z różnych urządzeń, inaczej jakiś admin lub inny upoważniony członek Personelu OSM może potraktować to jako multikonto, keidy ktoś zgłosi was jako podejrzanych o oszukiwanie :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Ok, dzięki za odpowiedź. Wołałbym nie stracić swojego konta. Dużo by nie przepadło, bo niedawno zacząłem, ale całkiem nieźle mi idzie i byłoby szkoda tych 3 tygodni. Od tej pory będziemy logować się na różnych komputerach by nie było problemu.
-
@havsky I to jest dobra decyzja :clap_tone2:.
-
Dzięki i pozdrawiam
-
@CorreThe to ja odpisalem dzieki, ale nie zauważyłem że havsky się zalogował gdy odszedłem od kompa. Skasowałem więc ten wpis i wrzuciłem go ze swojego profilu ale by nie było spiny na forum będziemy logować się na osobnych kompach. Nie gramy też w tej samej lidze więc regulamin tak jak kolega zauważył nie jest łamany do grupy tez dolacze innej choc wolał bym do tej samej by w przyszłości nie trafić na siebie podczas meczy miedzy grupami. Choć do tego jeszcze daleka droga. Mnie az tak nie jara ta gra, havsky mi ją pokazał i spędza nad nią kupe czasu, ja zaglądam tylko czasami i to tylko gdy jestem w pracy.
-
@MatysGFC
Żaden kłopot, po to tu jesteśmy, żeby pomagać :slight_smile: -
@MatysGFC said in Gdzie zgłosić złamanie regulaminu?:
do grupy tez dolacze innej choc wolał bym do tej samej by w przyszłości nie trafić na siebie podczas meczy miedzy grupami.
Nie ma żadnych przeciwwskazań, żebyście nie mogli grać w jednej i tej samej grupie. Wręcz jest to zalecane :ok_hand_tone1:.