🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Byku-Duma-Warmii dzisiaj podobała mi się gra United, szczególnie przebudzenie Martiala i Rooneya, który zagrał dzisiaj bardzo dobry mecz, chyba najlepszy w sezonie. Środek też funkcjonuje dobrze, Ander wymiata, kolejna asysta, Pogba czaruje, a Fella zaczyna grać tak jak trzeba.
Do tego CP wygrywa 1:2 z Live parę minut przed końcem meczu Czego chcieć więcej
-
@ToomAnyWays
Świetny tydzień w wykonaniu United A rywale grają dla nas coś pięknego -
Podsumowanie dzisiejszych meczy:
Manchester United raz w historii Premier League zdobywa :goal: na Turf Moor . United po kolejnym bardzo dobrym meczu pokonują bardzo dobrego na własnym stadionie ekipę Burnley. Wynik mógłby być jeszcze większy, gdyby nie brak skuteczności United, ale wygranych nikt nie sądzi. Zaś w dzisiejszym meczu ekipa Liverpool przegrywa na własnym boisku z będącą w ostatnio bardzo wysokiej formie drużyną Crystal Palace. :goal: w tym meczu dla ekipy gości zdobywa Cristian Benteke, który jeszcze na początku tego sezonu grał w ekipie rywali. To się nazywa powrót na były stadion. Zespół Crystal zagrał dla United .
-
@Byku-Duma-Warmii CP pokonało Chelsea, Arsenal i Liverpool. Dzięki
-
-
@mihau1878
Moim zdaniem zasłużył jak nikt inny . A graczem młodego pokolenia rok z rzędu zostaje Dele Alli . -
@ToomAnyWays ktoś kiedyś tu mnie poprawił że Herrera jest za słaby na United a pokazuje klasę w każdym meczu mnie osobiście cieszy w końcu powrót Rooney'a do gry, naprawdę nie rozumiem czemu nie dawał mu szansy.
Tak samo zdenerwował mnie tymi zmianami w składzie po świetnym meczu z Chelsea, ściągnął praktycznie najlepszych graczy tego meczu w Lidze Europy...dobrze że jednak chłopaki dali radę
-
@Przemek-Kaszti Na City się szykują
-
Newcastle United prowadzony przez Benítez wywalczył awans do Premier League
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,newcastle-united-awansowalo-do-premier-league-championship,artykul,779231,1,423.html -
@mihau1878
Bardzo dobrze, że im się udało, bo taki zespół jak Newcastle nie powinien grać niżej niż Premier League :fingers_crossed:. -
Zaległe mecze, które odbędą się w środku tygodnia. Najciekawiej zapowiada się starcie o prymat w Manchesterze na Etihad Stadium.
-
@Byku-Duma-Warmii zdecydowanie tak oby zagrali jak z Chelsea.
Fajny mecz szykuje sie też w Crystal Palace -
Gra w zbijaka
-
@Stefan-Joptwojmać
Alexis sam sobie jest winien. Tylko ten aktorski upadek to raczej nie przystoi dla gracza Premier League -
@Stefan-Joptwojmać Nadchodza czasy powtorek z ktorych sie bardzo ciesze , aktorzyny beda karane kartkami za swoie slabe symulki
-
-
@mihau1878
United do boju -
-
@Stefan-Joptwojmać Manchester City – Manchester United bezbramkowo dziś po marnym meczu jak na klasę tych zespołów i pozycję w lidze wg mnie .
-
Meczu nie oglądałem, ale z tego co widzę jedna główka wyszła