Problem z logowaniem
-
Ilekroć wchodzę na swoje konto, pojawia się informacja, oopps... powrót na stronę główną i nie mogę nic z tym zrobić, zmiana przeglądarki nic nie dała, korzystam z Google Chrome. Nie mogę nic zrobić na stronie swoich zespołów, zdarza mi się to po raz pierwszy.
-
Spróbuj wyczyścić pliki cookies, tzw. ciasteczka.
-
@poeta23lx
W ostatnim czasie teraz zdarzają się takie błędy ogólnie cały OSM strasznie wolno chodzi, być może coś wprowadzają nowego do gry i to właśnie dlatego, ale spróbuj zrobić to co mój Kolega wyżej napisał. -
Jaki jest sens zakładania tematu skoro nawet gość nie wszedł tu drugi raz? Doświadczony gracz, a jakieś niepoważne podejście ma. Ludzie się angażują, chcą pomóc a on wykłada lache. Na swoje konto w OSM jest aktualnie zalogowany, na forum się nie pojawił odkąd dodał wpis więc problemu już nie ma, wg mnie temat do zamknięcia, bo nawet jeśli problem nie zniknął to nie zależy mu na jego rozwiązaniu. Nie ma co zaśmiecać forum.
-
Dziękuję za odpowiedzi, zaglądałem na konto, zrobiłem wszystko, co trzeba. ale problem nadal nie zniknął. stąd po prostu moje zniechęcenie, gram od lat, takiego problemu nigdy nie miałem, stąd zignorowałem tą grę i czekam aż problem zostanie rozwiązany ze strony OSM, bo ja na to wpływu nie mam.
-
@poeta23lx Czemu grasz w nieaktywnej grupie? Moderatora nie było na OSM od roku, reszta ekipy podobnie. Dołącz do jakiejś polskiej grupy, możemy wysłać Ci zapro do akademii PW, właśnie zaczęliśmy ligę grupową więc pograsz z aktywnymi graczami, jeszcze trzy dni okresu przygotowawczego zostało, bo liga została utworzona przez @ConanBarbarzynca wczoraj, więc zaczniesz od początku. Liga jest afrykańska, dokładnie to RPA, więc podpasuje Ci do osiągnięć bo jeszcze jej nie grałeś.
-
@poeta23lx
Jak tam coś ruszyło w tej sprawie -
W rozmowie na priv z @poeta23lx dowiedziałem się, że wszystko już wróciło do nomy, także temat zamykam