Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Michal_ACM udało się i wygrałem
-
@stb411 A to mój wczorajszy przegrany mecz:
0 Bramki 1
15 Strzały 8
0% Skuteczność 12%
4 Rzuty rożne 3
21 Faule 16
3 0 Kartki 0 3
60% Posiadanie piłki 40%I kolejny dzisiaj w Pucharze Ekstraklasy Grup również przegrany 0-1. Dodam że grałem zupełnie odmienną taktyką więc nie jest to kwestia jednego i tego samego ustawienia...
1 Bramki 0
4 Strzały 13
25% Skuteczność 0%
4 Rzuty rożne 4
17 Faule 18
1 0 Kartki 0 3
32% Posiadanie piłki 68% -
Grupa
U mnie zaś, tylko remis u siebie :(. Zaś rywal, z którym przedwczoraj przegrałem tak wysoko, wczoraj przegrał jeszcze wyżej doznając łomotu - Lider jak na razie zdobył punktów w tym na wyjeździe, w tym momencie jest najpoważniejszym kandydatem do awansu.
-
@Byku-Duma-Warmii a co on tak napierdziela że tak mu idzie?
-
@stb411
Cały czas --, nie ważne gdzie gra. -
@Byku-Duma-Warmii i to wystawia do gry tylko 1 z tych cienkich pomocników reszta napastnicy?
-
@stb411
Bez kitu, tak właśnie robi -
@stb411 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Byku-Duma-Warmii i to wystawia do gry tylko 1 z tych cienkich pomocników reszta napastnicy?
Cuś przegapiłem,że jak prosze was?
-
@Sochaczew86
Gość gra -- i wystawia napastników do składu, a tylko słabego pomocnika. -
@Byku-Duma-Warmii jest sporo napadziorów i trzeba ich wykorzystać na mksa nie ma innej opcji
-
@stb411
Racja, a ten sposób co on wykorzystuje wygląda na to, że się sprawdza :slight_smile:. -
Gdzie sens i logika jaka kolwiek.Latami gram raczej grajkami na swoich pozycjach,a tu wpada taki kalafiorek na mistrzostwa świata i punktuje jak fury kliczke.
-
@stb411
Ja dziś sparingi popróbuje w takim ustawieniu. -
@Sochaczew86 takie nam sklady wymyślili pewnie żeby nie było sensu w tym co gramy
-
@Sochaczew86
Chcieli nas zmusić byśmy myśleli o tym jak ustawić formację i odpowiedni skład do tego dobrać.