🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
Panowie oficjalka coraz bliżej
-
Po latach spędzonych w Manchesterze United Wayne Rooney odchodzi do Evertonu
-
@Byku-Duma-Warmii said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Panowie oficjalka coraz bliżej
-
@Byku-Duma-Warmii A tu piękne słowa Rooneya! Kończy się pewna epoka aż łezka w oku się kręci
Już jakiś czas temu powiedziałem, że jedynym klubem w Premier League poza Manchesterem United, dla którego mógłbym grać, jest Everton. Jestem zachwycony, że ta transakcja doszła do skutku - stwierdził Rooney.
-
Trzynaście lat temu przeniosłem się do United z intencją wygrywania trofeów i miałem szczęście bycia częścią jednego z najlepszych okresów w historii klubu. Wróciłem do Evertonu, ponieważ wierzę, że Ronald Koeman buduje zespół zdolny do zwyciężania. Nie mogę się doczekać odegrania swojej roli w tym procesie. Everton to klub, który wspierałem już od dzieciństwa.
-
Chciałem ogromnie podziękować wszystkim w Manchesterze United. Zarządowi, menadżerom, trenerem, członkom sztabu szkoleniowego, zawodnikom oraz wreszcie wspaniałym kibicom, dla których miałem szczęście grać. Dziękuję za wspaniałe wspomnienia! - podsumował Anglik.
-
-
Antonio Rüdiger przechodzi do Chelsea
http://www.chelseafc.com/news/latest-news/2017/07/rudiger-signs.html?extcmp=SOCIA_TW_ENG_ARTICLES
-
@daroo933
Aż tak dziwnie będzie, spoglądasz na skład, a tam nie ma Rooneya. Kończy się pewien okres, ciekawi mnie kto przejmie ten ciężki numer po naszej legendzie :thinking:. -
@Byku-Duma-Warmii
James? -
@pimus1910 a może Perisic xd
@daroo933
Aż tak dziwnie będzie, spoglądasz na skład, a tam nie ma Rooneya. Kończy się pewien okres, ciekawi mnie kto przejmie ten ciężki numer po naszej legendzie :thinking:. -
@pimus1910
Zdecydowanie bardziej wolałbym Jamesa od tego Perisicia. James mógłby wnieść do drużyny bardzo dużo, fajnie by było jakby dołączył do nas :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii
BEz porównania i do tego dużo młodszy -
@pimus1910
Zdecydowanie bardziej wolałbym Jamesa od tego Perisicia. James mógłby wnieść do drużyny bardzo dużo, fajnie by było jakby dołączył do nas :slight_smile:.Ja podobnie uważam, ale obawiam się czy Mourinho tak samo myśli
-
Po latach spędzonych w Manchesterze United Wayne Rooney odchodzi do Evertonu
Dzięki Wayne za piękne bramki i niesamowite emocje. Powodzenia w Evertonie :clap_tone1:
-
@Dovco_HandF Kibice jak to zniosą?
-
@pimus1910 Był w końcu rezerwowym już od dłuższego czasu, a w Evertonie znowu będzie grał pierwsze skrzypce. Kibice zapewne to rozumieją. On zawsze powtarzał, że jak odejdzie z Man Utd to tylko i wyłącznie z powrotem do Evertonu. Nie kłamał.
-
@Dovco_HandF
Moim zdaniem to bardzo dobra decyzja, szczególnie, że chce wrócić do formy, a co się z tym wiążę dostać powołanie do kadry na Mistrzostwa Świata w Rosji:flag_ru:. -
@Dovco_HandF
Ale chyba nie pamiętasz co się działo po odejściu Roo z Evertonu...