(L)egia Warszawa
-
@dami艣27 D膮browski gra艂 w dru偶ynie z mojego miasta kiedy to gra艂a w IV lub III lidze wi臋c co on robi w Legii to nie wiem bo niez艂e z niego Niech w ko艅cu zainwestuj膮 w porz膮dnych graczy to b臋d膮 sukcesy,sp贸jrz jak Slavia si臋 wzmocni艂a a ma mniejszy budzet od Legii tylko u nas to bior膮 do kieszeni zamiast inwestowa膰
-
-
@daroo933 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro My艣l臋,偶e dadz膮 rad臋. Astana gra u siebie bardzo dobrze i jak wiesz wygrywa艂a lub remisowa艂a z lepszymi zespo艂ami ni偶 Legia na wyjazdach nie jest ju偶 tak kolorowo Ponad to ta sztuczna murawa te偶 swoje robi! :slight_smile:
Zgodz臋 si臋 z Tob膮 , chocia偶 ostatnio brzydko si臋 o mnie wyra偶a艂e艣 :slight_smile:
-
Fotoreporta偶 z Kazachstanu
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@cezarro 0-2 ? raczej 2-0 a wlasciwie juz 3-1 i chyba czar prysl chyba ze wydarzy sie jakis cud nad wisla ...
Kiedy艣 , w dawnych czasach ,ju偶 mia艂 miejsce taki " cud nad Wis艂膮 " , kiedy to Legia po pora偶ce w pierwszym meczu z Panathinaikosem Ateny 2-4 odrobi艂a straty wygrywaj膮c u siebie 2-0 Oby i tym razem tak by艂o.
-
Troch臋 zazdroszcz臋 Astanie tych ich dw贸ch silnych murzyn贸w w ataku :muscle_tone3: Takich mog艂a by mie膰 Legia w swoim sk艂adzie . Wprawdzie mamy w Legii dw贸ch murzy艅skich napastnik贸w , Chukwu i Sanogo , lecz nikt ich jeszcze nie widzia艂 na boisku ,poniewa偶 jeden ma za ma艂e buty a drugi jest kontuzjowany od p贸艂 roku
-
Do sztabu szkoleniowego Legii Warszawa do艂膮czy艂 28-letni Pawe艂 Kozub. Kozub w przesz艂o艣ci wyst臋powa艂 w dru偶ynie Legii Warszawa graj膮cej w M艂odej Ekstraklasie. Ostatnio by艂 graj膮cym trenerem Ogniwa Piwniczna Zdr贸j.
-
@pawelzylicz said in (L)egia Warszawa:
Do sztabu szkoleniowego Legii Warszawa do艂膮czy艂 28-letni Pawe艂 Kozub. Kozub w przesz艂o艣ci wyst臋powa艂 w dru偶ynie Legii Warszawa graj膮cej w M艂odej Ekstraklasie. Ostatnio by艂 graj膮cym trenerem Ogniwa Piwniczna Zdr贸j.
Buahahaa ,ale jaja , trener z A-klasy ma by膰 w sztabie szkoleniowym Legii Warszawa ??? My艣la艂em 偶e to jaki艣 偶art ,ale niestety to prawda