🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Przemek-Kaszti kwoty sa chore i beda .. Szejkowie i miliarderzy namieszali
-
United nie robi złych transferów....zawsze zdarzy się w każdym klubie chybiony....jak ten Belg on od zawsze mieli skład pełen wychowanków i na tym się opierali z Van persie się nie zgodzę bo miał w United sory za słowo zajebiste sezony. Nani to taki drugi Quaresma dla mnie talent jakich mało ale nigdy nie rozblysł na maxa ! A już na pewno nie po odejściu z Manchesteru. Chicharito tu mógłbym. ie zgodzić ale prędzej za przykład podałem Falcao a nie jego. Meksykanin był młody i chciał się rozwija nie starczyła mu pozycja rezerwowego to odszedł do słabszej drużyny gdzie błyszczy podobnie jak wielu innych np. Faraon z Milanu po pierwszym sezonie
-
@Przemek-Kaszti
to jest tylko kwota odstepnego,a nie cena jaka zaplacili -
@pimus1910 no wiem Adaś wiem ale trafi nagle 10 bramek z Las Palmas i Granada czy co tam teraz gra u dołu tabeli i będą chcieli za niego z 45 -60 mln tak samo jak za Depay'a, przeplatane transfer
-
@Przemek-Kaszti
Herculesowi nie strzelił to co liczyć na Las Palmas -
@pimus1910 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@maloba
Absolutnie!! Pogba to najbardziej przepłacony zawodnik na świecie!!Przepłacony zgodzę się jakieś 70mln byłoby odpowiednie. Ale on był dla Juve jak młody Iniesta dla Barca to za ile byście go puścili jakby chciał zmienić klub? taki jest teraz świat transferowy i nic nie poradzisz.
A United wcale nie Przepłacilo najbardziej....dla mnie Bale do Realu za 101 mln to było Przepłacone, lepiej grał na White Hartwig Lane grał lepiej i miał lepsza fryzure albo przykład Ibry w Barcelonie -
@Przemek-Kaszti
A co Ty chcesz od Ibry w Barcy? dobry sezon zagral przecież -
Jak dla mnie zaden Pilkarz nie jest wart wiecej jak 70 mln . Sumy sa brane z kosmosu jak City dawalo 180 mln za messiego , a Psg wyskoczylo z 230 za sam transfer ! Jedyny czlowiek Ktory zostal kupiony za chora sume i sie splacil juz w pierwszym sezonie to C.Ronaldo . Teraz opublikowali ze Lavezzi zarabia tygodniowo 480 tys Funtow w chinach , dla poruwnania Messi 230 .
-
@maloba
W Chinach jest inna kultura i inne pieniądze, dlatego tak piłkarze odchodzą by zarobić sobie przed zakończeniem kariery -
@Byku-Duma-Warmii Kultura kultura ale to przesada jest . to ile Messiemu musialiby zaplacic ? czy tez Ronaldo . Skoro przecietny Lavezzi wyszzarpal fortune ?
-
sezon miał dobry ...ale nie płaci się chyba za kogoś 70 mln żeby zagrał 1 sezon ??
no chyba że się go potem sprzedaje za więcej albo ta samą kasę a tak nie było -
@Przemek-Kaszti
Ibra kupiony został za 45mln Do tego oddali Eto'o-bardzo mi było żal Samuela Sprzedali chyba do Milanu za bodajże 30mln,ale nie jestem pewien...a odszedł dlatego,że popadł w konflikt z Guardiolą,inaczej by grał dalej moim zdaniem -
@pimus1910 Do Milanu przeszedł za jakieś 24 miliony. Tak więc Milan zrobił wtedy dobry interes
-
@pimus1910
Kupiony za 69,5mln a sprzedany za 25 mln sprawdzałem przed napisaniem tu Milan wyszedł na tym najlepiej -
@Przemek-Kaszti
JA też sprawdziłem i jest wpisana cena 45 mln euro + Eto'o -
@Przemek-Kaszti said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@pimus1910
Kupiony za 69,5mln a sprzedany za 25 mln sprawdzałem przed napisaniem tu Milan wyszedł na tym najlepiej@pimus1910 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@Przemek-Kaszti
JA też sprawdziłem i jest wpisana cena 45 mln euro + Eto'oJa rozumiem, że 69.5 mln to całkowita wartość transferu, na którą składa się 45mln + zawodnik?
-
Leicester City pod wodząClaudio Ranieriego pokonał 4:2 (3:0) Manchester City z Pepem Guardiolą w ostatnim sobotnim meczu 15. kolejki Premier League. :goal: