(L)egia Warszawa
-
Kibice klubu z Poznania zapewne już przeboleli tego karnego z ostatniego meczu z Legią , a jeżeli nie, to proponuję użyć maści która być może ukoi ich ból
Natomiast my skupiamy się na jutrzejszym meczu wyjazdowym z Lechią na ich pięknym stadionie w Gdańsku.
Zapowiada się skomplikowany mecz ,gdyż nowo mianowany trener Lechii czyli Piotr Stokowiec nie będzie zapewne chciał rozpoczynać swej trenerskiej przygody w Lechii od porażki . -
-
@mihau1878 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Póki co słabo idzie Warszawiakom, ale jeszcze 20 minut na come back
Mamy zawodników ,ale nie mamy drużyny
-
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
Dziwna sprawa, bo to Legia była tłem dla Wisły w tym polskim klasyku.
-
@dovco_handf said in (L)egia Warszawa:
-
@dovco_handf said in (L)egia Warszawa:
Piłkarze Legii przebiegli w meczu 8 km mniej od rywala , a jest takie powiedzenie że zwycięstwo trzeba wybiegać. Tylko kto ma w Legii biegać ,skoro trzon zespołu stanowią zawodnicy którzy już dawno temu przekroczyli 30-ty rok życia ? Staruchy zasuwać nie będą .
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
A to mnie Wisełka miło zaskoczyła
Dla mnie to nie jest zaskoczenie, Wisła już w wielu meczach wcześniej pokazywała się z bardzo dobrej strony.
@rusewicz said in (L)egia Warszawa:
Szkoda komentować gry Legii..... Myślałem, ze ida lepsze czasy, ale nie wygląda na to...
Legia ma prawie wszystko, aby nadeszły lepsze czasy. Brakuje tylko zdrowego rozsądku u zarządzających w budowaniu drużyny. Odrzutki z lig top5 niemieszczące się w składach czołowych ekip z takich lig jak turecka/duńska/szwajcarska itp. nie radzą sobie w naszej siłowej lidze grając przeciwko wybieganym zawodnikom. Brakuje mi młodych Polaków na których można budować przyszłość zespołu, Szymański i Niezgoda jak dla mnie to za mało. Czas pokaże jak to się rozwinie.
-
@stefan-joptwojmać said in (L)egia Warszawa:
@maloba said in (L)egia Warszawa:
A to mnie Wisełka miło zaskoczyła
Dla mnie to nie jest zaskoczenie, Wisła już w wielu meczach wcześniej pokazywała się z bardzo dobrej strony.
@rusewicz said in (L)egia Warszawa:
Szkoda komentować gry Legii..... Myślałem, ze ida lepsze czasy, ale nie wygląda na to...
Legia ma prawie wszystko, aby nadeszły lepsze czasy. Brakuje tylko zdrowego rozsądku u zarządzających w budowaniu drużyny. Odrzutki z lig top5 niemieszczące się w składach czołowych ekip z takich lig jak turecka/duńska/szwajcarska itp. nie radzą sobie w naszej siłowej lidze grając przeciwko wybieganym zawodnikom. Brakuje mi młodych Polaków na których można budować przyszłość zespołu, Szymański i Niezgoda jak dla mnie to za mało. Czas pokaże jak to się rozwinie.
Dokładnie tak , zamiast np. stawiać w każdym meczu na Niezgodę żeby chłopak nabierał doświadczenia i pewności siebie to Romeo Józek i jego sztab sprowadza 35- letniego piłkarskiego emeryta tylko dlatego ,że kiedyś tam dobrze grał w piłkę . Nie tędy droga.
-
-
Coś musiał Kuchy nawywijać ,bo bez powodu nikogo się do rezerw nie zsyła . Zobaczymy czy wyjdzie to na dobre zespołowi. Nie potrzeba teraz w drużynie żadnych "kwasów" ,tym bardziej że wyniki są dalekie od oczekiwanych .
-
To co Legia teraz gra to jest jakiś dramat . Pamiętamy zapewne wszyscy akcję "jesienny liść" po przegranym meczu w Poznaniu . Osobiście nie jestem zwolennikiem takich rozwiązań ,jednak zastanawiam się kiedy nastąpi akcja "wiosenny liść" ,bo jak długo można dawać się tak upokarzać ?