Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja
-
Już jest. Miałem mały problem ale już wszystko zostało zrobione Moderatorowie lig i finaliści poprzednich MP są rozstawieni.
-
Dawać to losowanie
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
Dawać to losowanie
Nie męcz buły tylko czekaj jak pozostali inni
-
@huzar-shakir kto meczy ten meczy
-
@huzar-shakir napisane bylo okolice 20 wrzesnia wiec dla mnie to zadna informacja
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
@huzar-shakir napisane bylo okolice 20 wrzesnia wiec dla mnie to zadna informacja
Start 20 września.
-
Tak wyglądają wylosowane grupy
-
@toomanyways jeden kolega został pominięty przy losowaniu Kamisi czy jakoś tak
-
@stb411 @cogito @Cezarro @rusewicz @huzar-shakir - ladnie, 5 nas z Husarya w jednej grupie.nic tylko komplet ruszy po awans.
-
@toomanyways Tak o niego chodzi.. Chłopak się zapisał ale ktoś o nim zapomniał i teraz nie zagra w MP.. Masakra
-
@huzar-shakir @daroo933 To nie ten gracz.
Zgadza się chodzi o @KasimiPL i pisałem już do niego na fb, żeby napisał do @Stefan-Joptwojmać. (jak on sam pisał na yt) -
Ktora grupa smierci ? Bo ja troche przerwy wiec nie znam."nowych" menago
-
@kret166 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
Ktora grupa smierci ? Bo ja troche przerwy wiec nie znam."nowych" menago
Jak która,wiadomo że ostatnia
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
@toomanyways Tak o niego chodzi.. Chłopak się zapisał ale ktoś o nim zapomniał i teraz nie zagra w MP.. Masakra
Spokojnie. Zaraz będę pisał o potwierdzenie do ludzi. Będę czekać do 15, po tym okresie kto nie potwierdzi straci miejsce na rzecz Kasimiego. W przypadku gdy potwierdzą wszyscy jeżeli znajdę kogoś z gr. E kto założy ligę oddam mu swoje miejsce.
-
@stefan-joptwojmać tylko nie pisz mi w grze bo tam nie czytam Jak coś potwierdzam udział
-
Ilu wychodzi dalej ?