Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja
-
@toomanyways Tak o niego chodzi.. Chłopak się zapisał ale ktoś o nim zapomniał i teraz nie zagra w MP.. Masakra
-
@huzar-shakir @daroo933 To nie ten gracz.
Zgadza się chodzi o @KasimiPL i pisałem już do niego na fb, żeby napisał do @Stefan-Joptwojmać. (jak on sam pisał na yt) -
Ktora grupa smierci ? Bo ja troche przerwy wiec nie znam."nowych" menago
-
@kret166 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
Ktora grupa smierci ? Bo ja troche przerwy wiec nie znam."nowych" menago
Jak która,wiadomo że ostatnia
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
@toomanyways Tak o niego chodzi.. Chłopak się zapisał ale ktoś o nim zapomniał i teraz nie zagra w MP.. Masakra
Spokojnie. Zaraz będę pisał o potwierdzenie do ludzi. Będę czekać do 15, po tym okresie kto nie potwierdzi straci miejsce na rzecz Kasimiego. W przypadku gdy potwierdzą wszyscy jeżeli znajdę kogoś z gr. E kto założy ligę oddam mu swoje miejsce.
-
@stefan-joptwojmać tylko nie pisz mi w grze bo tam nie czytam Jak coś potwierdzam udział
-
Ilu wychodzi dalej ?
-
@Stefan-Joptwojmać Określić się możecie wcześniej odnośnie regulaminu rozgrywek.gramy czy nie sparów,żeby później nie wynikneły z tego problemu z karami...
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
@Stefan-Joptwojmać Określić się możecie wcześniej odnośnie regulaminu rozgrywek.gramy czy nie sparów,żeby później nie wynikneły z tego problemu z karami...
Dziś albo jutro powstanie temat.
-
@stefan-joptwojmać Ok.W zasadzie to sparów nie musimy grać.I tak słono płacimy za grę.
-
W B jest chyba najmocniejsza obsada, ew. w C.
-
@toomanyways said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
W B jest chyba najmocniejsza obsada, ew. w C.
Tak jest Grupa "C" @czarnykotlet przerobi wszystkich rywali na schabowe
-
@huzar-shakir aż tak może to nie. Ale trzeba przyznać że moja grupa jak i inne są ciekawie obsadzone.