🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
A jak tam wam poszło w Fantasy. Mi dosyć przeciętnie
-
@toomanyways ja zapomniałem o tym w październiku, jak co roku
-
@mihau1878 I pewnie miałeś więcej ode mnie xd
-
-
@toomanyways
U mnie słabiutko, odpuściłem sobie jakoś w styczniu, ale teraz żałuje tej decyzji. Od nowego sezonu gram dalej. -
Siema. Stworzyłem w Fantasy Premier League ligę OSM.pl
Kod do dołączenia do ligi - zmei32 -
@toomanyways
Świetny pomysł, w sumie już 3 rok z rzędu. -
Kto wygra PL? Rewelacyjny Liverpool, znowu Man City, a może odradzający się z Man Utd? Najlepsza liga świata gra już w najlepsze .
-
@dovco_handf Liverpool musi w końcu wygrać, ile można czekać Ja będę obserwował Arsenal, mogą być trzecią siłą ligi jak dobrze odpalą
-
@dovco_handf
Oby jakaś czerwona drużyna -
Zapowiada się arcyciekawy sezon .
-
3 kolejka nieco zaskoczyła, i zakłady bukmacherskie za pewne zaliczą ten weekend do udanych
United oraz ekipa z Londynu, Tottenham Hotspur, niespodziewanie ulegli na własnym podwórku, Palace oraz Newcastle.
W hicie Liverpool zgodnie z planem pokonuje Arsenal. Czy to jedyna angielska drużyna, która może zagrozić Manchesterowi City? -
@kamson73
Na ten moment tak. -
@kamson73 Zgadzam się, Liverpool to murowany kandydat do mistrzostwa .
-
W którym spotkaniu zapowiadają się największe emocje? Liverpool bez problemu ogra beniaminka ? City w gazie rozprawi się na wyjeździe z Evertonem ? Ekipa rodaka Łukasza Fabiańskiego wygra a on zachowa kolejny świetny występ i czyste konto? Dziś się wszystkiego dowiemy Wystarczy zasiąść głęboko w fotelach, zapiąć pasy i ponieść się angielskim emocjom -
@kamson73 Nie zdziwię się, jak Everton urwie punkty City.
-
@mati-colchoner
Nie miałbym nic przeciwko Trzymam kciuki za Liverpool bo wiemy jak przegrywam walki o Mistrzostwo rok-dwa lata wstecz. Zabierał bogatym, rozdawał biednym więc, jeśli ekipa z Anfield poprawi to w tym sezonie, to jestem przekonany że to oni wygrają ligę w maju -
@Kamson73 Ładnie Liverpool'owi idzie. Perfekcyjny początek
-
@Mati-Colchoner said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Ładnie Liverpool'owi idzie.
W poprzednim sezonie zabrakło im nie wiele. W tym sezonie, nikt im nie zagrozi. To sezon Liverpoolu .