Forumul Echipajelor
-
-
Merci!
-
Salutare manageri!
Este timpul pentru o nouă ligă de bătălii VS
Noua ligă de bătălii: Spania!
-
@mrapsmokealeks nu inteleg, noi Titans am pierdut in CC meciul cu BNM, ni s-a zis ca am fost eliminati. Sa inteleg ca ar fi trebuit sa continuam in liga 8 ?
-
Da. Încă erați in competiție, dar pentru faptul ca ați renunțat la locul vostru, ați fost dați afara. E vina voastra ca nu ați citit regulamentul.
-
@dragoslucky Cine v-a spus ca sunteti eliminati? Meciul acela era doar pentru a stabili diviziile, din cate am inteles.
-
@a-lex98 said in Forumul Echipajelor:
Da. Încă erați in competiție, dar pentru faptul ca ați renunțat la locul vostru, ați fost dați afara. E vina voastra ca nu ați citit regulamentul.
Se citise regulamentul si stiam ,dar noi am ales sa nu mai continuam, ,dar credeam ca stii ,doar erai la noi in echipaj pe vremea aia.
-
Nu mai eram deja de ceva timp.
-
Am fost dezinformati. Personal am vrut sa continui in CC, era prima batalie clasica la care participasem si cateva meciuri de genu acela ne-ar mai fi prins bine in continuare. Imi pare rau ca nu am citit aici , abia vineri mi-am facut timp sa rasfoiesc forumul.
-
La acea vreme ni s-a spus clar ca am fost eliminati din CC , eu pastrasem slot ptr a continua.
-
Mergem mai departe , vor mai apare competitii gen CC. Forza TITANS !
-
@dragoslucky Forzza Titans
-
@SufletulVitanului Pwners vrei să spui!
-
@Smocker said in Forumul Echipajelor:
stai sa-l vezi pe Dutza can va striga forzza Predators :))
Astia incurca repede borcanele
PS Dane : stii melodia aia de la "La Familia".... amintiri trecute imi vin acum in minte.... -
@foică said in Forumul Echipajelor:
@Smocker said in Forumul Echipajelor:
stai sa-l vezi pe Dutza can va striga forzza Predators :))
Astia incurca repede borcanele
PS Dane : stii melodia aia de la "La Familia".... amintiri trecute imi vin acum in minte....Forza Predators!!! :)))))
-
@Kings-Dutza
Stai sa mai gasesc 2-3 epave sa le iau in echipaj si promit ca jucam un CB ...un fel de Rambo 5 in varianta OSM -
@foică ai vazut exemplul meu? Intr-o saptamana am reusit sa majorez echipajul de la 8 la 24. Baga mare si adu Predadors pe calea lui
-
@Kings-Dutza said in Forumul Echipajelor:
@foică ai vazut exemplul meu? Intr-o saptamana am reusit sa majorez echipajul de la 8 la 24. Baga mare si adu Predadors pe calea lui
Tu pune mana si trimite-mi-l pe Zeu inapoi ca jar mananci....a zis ca vine cu tine sa il bagi in Şampionslig dar nicio vorba. De maine il iau inapoi, gata. Si daca nu esti cuminte vezi ca te bag si pe tine in casa ca faci cam multa zarva prin vecini. Ne-am inteles ?
-
@foică sefu, nu iti mai dau in veci stafeta aaa....hmmmmm :)))))
-
@Kings-Dutza said in Forumul Echipajelor:
@foică sefu, nu iti mai dau in veci stafeta aaa....hmmmmm :)))))
Ai rabdare ca sa mai gasesc 2 elefanti pt ca din 5 capre am 2 tapi in hibernare si sa vezi ce bataie va tragem chiar si in carje