Forumul Echipajelor
-
Subiect dedicat pentru toți membrii echipajelor
-
Salutare :flag_ro:
-
Forumul echipajului apare pe undeva?
-
Exact asta căutam eu acuma... Habar nu am... Oricum,sper sa ma obișnuiesc rapid cu noul forum..oricum mi se pare un mare... **
-
Cum pot gasi si eu forumul echipajului meu?
-
@CiroLuigi
Din cate vad doar RO MANIA are sub forum creat, iar forumul vechi il poti accesa de aici http://en.onlinesoccermanager.com/forums -
Chiar acum am gasit si eu forumul echipajului! Trebuie mai întâi sa te duci la profilul echipajului si dai mai jos pe forumul echipajului. Acolo iti va apărea ca inainte, forumul normal!
-
@MotaNelu
La fiecare membru ce face parte dintr-un echipaj, îi va apărea în josul paginii doar forumul cu numele echipajului din care face parte. Bineînțeles acela este gol, trebuie să creem noi, alte noi subiecte -
@kokoboy02
Am inteles, mi se parea putin ciudat ca doar noi avem -
@MotaNelu
Nop...de exemplu și la mine apare doar numele PREDATORS, dar așa cum am spus, acel forum este gol-goluț -
Exact,la mine la fel. Si forumurile vechi vor dispărea la un moment dat
-
Merge destul de greu forumul. :flag_ro:
-
@MotaNelu Daca ai nevoie de arhiva Ro mania, apeleaza
-
Sper ca atunci cand se vor scoate de tot forumurile vechi, sa avem si pe acesta posibiltatea sa ne facem un forum separat si privat al echipajului. Altfel mi se pare un mare minus pe noua versiune. De fapt, ar fi un "dezastru" sa nu mai avem aceasta posibilitate.
-
@Costynson Exista deja posibilitatea de a avea forumul propriului echipaj
In josul paginii va apare forumul intern, trebuie doar sa-l accesati!
-
@Costynson lucreaza din mers la el, e inca disponibil cel vechi
-
@rebelde-007 eu am vazut sectiunea aia, dar nu pot sa fac nimic in ea. Sa postez vreo tema de discutie, nimic.
-
Geez, o sa fie mare bataie de cap. Se vor pierde foarte multe informatii din pacate
-
@Costynson
Da un click pe numele echipajului tau apoi, si o sa ti apara sa faci topic nou -
@VlaD-I nu apare numele echipajului la Crew Forums, e vreo eroare, ceva.