Forumul Echipajelor
-
@Costynson se prea poate sa fie eroare...pune o poza sa vedem mai exact despre ce e vorba
-
Forumul echipajelor e doar un chat acum? Nu merge sa fie topic cu subtopicuri?
-
Cam naspa fara sa poti deschide topicuri separate
-
Asa este
Am muncit cu toții ca sa avem acele forumuri ... Si acum nu mai sunt..
-
@CiroLuigi said in Forumul Echipajelor:
Asa este
Am muncit cu toții ca sa avem acele forumuri ... Si acum nu mai sunt..
Mda
-
-
S-a rezolvat cu un " Logout " . Nici mie nu-mi aparea, dar dupa ce m-am delogat si am intrat din nou a aparut.
-
Inca se mai lucreaza, mai devreme nu imi mergea deloc sa ma loghez, dadea erroare .
-
Cum poti vedea forumul altui echipaj daca nu esti in el? Ar fi extrem de interesant, desi oricum toata lumea comunica mai mult pe fb acum.
-
@VlaD-I said in Forumul Echipajelor:
Forumul echipajelor e doar un chat acum? Nu merge sa fie topic cu subtopicuri?
Din ce observ si eu nu mai merge sa creezi subtopicuri.
-
@Dorhinio Nu ai cum asta
Poate totusi o sa reinvie forumul odata cu aceste actualizari
-
@.foică. Cred ca e doar pentru moment inca se lucreaza la el...trebuie putina rabdare ca este la inceput de drum si acest forum
-
Are idee cineva ce s-a intamplat cu un membru al RR? Ne-am trezit cu un membru mai putin. A dat cineva resign din greseala?
-
Ce membru RR?
-
@Dorhinio A fost suspendat deoarece a trimis mesaje jignitoare unor moderaori
-
@CiroLuigi fireman3
-
Ca moderator de chipaj nu mai ai acces sa inchizi topic sau sa deschizi pe forumul echipajului ? chiar daca nu mai are nimeni acces in afara de membrii echipajului...sau sa le facem "sticky". Eu nu am gasit optiunile respective.
-
La noi inca functioneaza forumul echipajului ... sunt toate topicurile la locul lor
cat or mai fi
-
@MotaNelu Da am verificat si eu si ai dreptate nu se pot inchide nici sa le fixezi...se prea poate sa fie doar pentru moment aceasta problema si sa se rezolve...o sa intreb oricum sa vad daca este o eroare sau nu :thumbsup_tone1:
-
@Fabbio-Gabello Toate echipajele au inca topicurile de pe vechiul forum aproximativ o luna o sa mai dureze pana o sa fie sterse...pana atunci ar fi bine sa copiati topicurile importante pe noul forum care acum este gol