Forumul Echipajelor
-
@rmihai multumim! succes tuturor!
-
-
Buna seara,
Ce fac baietii? Tot inactivi, tot inactivi?!In alta ordine de idei: ne-am (re)apucat si noi, Pwners, dupa cum stiti, de OSM... am incercat sistemul nou de batalii dar sincer sunt foaaaaaarte plictisitoare momentan pana avansam in ligile superioare... in ciuda faptului ca momentan din punct de vedere tactic suntem slabi spre penibili
, ne gandeam sa jucam o batalie TARE.. asta in ideea de a pierde sa ne motivam putin pentru a putea redeveni o forta macar pe plan intern.
Adversarul la care ne-am gandit noi este RO MANIA.
Asteptam, daca se poate, un raspuns oficial din partea unui reprezentant RO MANIA ( @MotaNelu / @xcalin ) sa incercam sa punem de-o batalie ca pe vremuri chiar daca au ramas putini din "vechea-garda"... Daca ma refuzati il sun pe Mariolacatus sa dea adunarea sa jucam ceva old-boys.
-
Interesantă provocare
-
Am auzit ca Ro Mania sunt destul de slabi. De ce ati vrea o batalie cu ei?
-
@Dorhinio lasă oamenii în pace...
-
Am pierdut la scor bătălia cu BnM New Generation și drumul nostru în CC se oprește încă din prima fază.
Pe această cale, le urăm mult succes echipajelor românești. -
@kings-dutza Daca ati jucat in playoff drumul nu se incheie. Ci o sa jucati in liga a 8a in loc de a 6/7a. Succes!
-
@artracj710 Nu...doar pierzatoarea din prima batalie din Play-Off va merge in grupe plus celelalte 16 castigatoare din cele 16 batalii, desigur.
-
@kings-dutza said in Forumul Echipajelor:
Am pierdut la scor bătălia cu BnM New Generation și drumul nostru în CC se oprește încă din prima fază.
Pe această cale, le urăm mult succes echipajelor românești.Se mai intampla uneori, si noi am pierdut un amical in urma cu cateva zile la un scor greu de imaginat. Asta e jocul, cu bune si cu rele. Mult succes in continuare!
-
@kings-dutza Ori nu ne intelegem si zicem acelasi lucru ori nu ai inteles formatul. Sunt 30 de locuri libere la CC si au jucat 32 de echipe in PlayOffs.
Meciurile din playoff au avut loc pentru a stabilii in ce grupa vom/veti juca, nu pentru a fi exclusi din competitie. Deci doar in cazul in care abandonati voi nu veti mai juca.
Din 32 de meciuri, 3 nu sau jucat, deci 3 echipe au fost descalificate. (Din 30 de locuri pentru CC a mai ramas unul liber)
-
@artracj710 Ori am inteles eu gresit, ori tu....dar in grupe merg doar castigatoarele din cele 16 batalii, plus pierzatoarea din prima batalie....
Mai citeste odata componenta pe topicul respectiv si apoi revino -
Tu ai înțeles greșit, Renato. Pe forum scrie că pierzătoarele se vor califica în divizia a 8-a, cu o singură pierzătoare, cea care a obținut cel mai mare scor, calificată în runda a 7-a.
-
Aici explică cel mai bine. Voi ați obținut un punctaj mare, chiar dacă ați pierdut, deci vă aflați sigur în primele 13.
-
Intrucat nu am gasit un topic de CB requests pe forumul romanesc, las si eu aici daca exista echipaje interesate
@rmihai said in [Crews] Centralised: Crew Battles:
Crew Name: Romanian Revolutionists
Method Battle: 5v5
Start date: 3-4.09.2019
Rules: Battlepedia, No Instant Sell, No BC Timers, without ST/TC
Other: We would like a crew than can make the league if possible -
@Dorhinio in Pwners, inca o revenire de rasunet
-
@smocker said in Forumul Echipajelor:
Buna seara,
Ce fac baietii? Tot inactivi, tot inactivi?!In alta ordine de idei: ne-am (re)apucat si noi, Pwners, dupa cum stiti, de OSM... am incercat sistemul nou de batalii dar sincer sunt foaaaaaarte plictisitoare momentan pana avansam in ligile superioare... in ciuda faptului ca momentan din punct de vedere tactic suntem slabi spre penibili
, ne gandeam sa jucam o batalie TARE.. asta in ideea de a pierde sa ne motivam putin pentru a putea redeveni o forta macar pe plan intern.
Adversarul la care ne-am gandit noi este RO MANIA.
Asteptam, daca se poate, un raspuns oficial din partea unui reprezentant RO MANIA ( @MotaNelu / @xcalin ) sa incercam sa punem de-o batalie ca pe vremuri chiar daca au ramas putini din "vechea-garda"... Daca ma refuzati il sun pe Mariolacatus sa dea adunarea sa jucam ceva old-boys.
Având în vedere că nu văd niciun raspuns pe forum,sa inteleg ca v au lăsat cu ochii in soare?
-
@maryka7 Nu au oamenii conturi libere, ne-au explicat acest lucru via PM, din cauza aceasta nu au replicat și aici însă am zis să specific aceste lucruri pentru a nu se interpreta lipsa răspunsului după bunul plac al fiecăruia.
-
Poate mă va putea ajuta cineva : tabelul vechi de bătălii de unde poate fi downloadat? Nu l-am găsit nicăieri, nu știu dacă mai e pe undeva. Dacă nu e atunci poate mă ajută cineva și mi-l trimite pe mail sau un link de unde să îl pot downloada.
-
@unguru-bulan il va primi @Smocker pe whatsapp