Dwie różne gry???
-
HM, jak w temacie .... Chciałem dołączyć do ligi utworzonej przez jakiegoś Holendra, ale nie mogłem wyszukać go w zakładce "dołącz do ligi", wyszukiwanie nie dawało rezultatu, więc wszedłem do ligi poprzez Jego profil - wtedy okazało się, że mogę dołączyć, ale jako nowy menedżer i niestety gra "nie widziała" mojego zalogowania.
Wynika z tego, że mamy do czynienia z dwoma różnymi grami i nie wszystkie ligi są dla nas dostępne?????? Coś ta wersja 3 naknociła....
A tak przy okazji kiedy będzie możliwość zmiany serwera przy wybieraniu ligi, przecież utknięcie na h...wym serwerze to koniec szans na jakiekolwiek wyniki. Tu gdzie jestem żadna liga nie przekracza 5 menedżerów. To jest co najmniej chore....Nawet utworzenie ligi nic nie pomoże bo tu po prostu nie ma menedżerów, może warto coś z tym zrobić??!!
-
@klosek Ogólnie jest tak jak by Holendrzy byli częściowo odłączenie od gry.
Dałem Ci jak zmienić serwer.
@mihau1878 said in Pomoc OSM:Mi obecnie znany jest jeszcze jeden sposób.
Wchodzisz na stronę Aktywnych lig http://pl.onlinesoccermanager.com/ActiveLeagues wybierasz dowolny serwer w polu "serwery" wyszukujesz interesującą Ciebie ligę
i wyszukujesz ją na wolnym slocie wpisując w polu "wyszukaj(search) nr ligi
lub login moderatora danej ligiTu masz godziny symulacji na serwerach
@Dovco_HandF said in Aktualizacje OSM:
Oto rzeczywista lista czasów symulacji serwerów, może komuś się przyda ::clock: 15:00 (2): Hamit, Pele
:clock: 19:00 (23): Ahmed, Andres, Arjen, Carlos, Fernando, Francesco, Franz, Gianluigi, Hakan, Karim, Lev, Lorik, Memphis, Mohamed, Neymar, Paul, Pep, Pierre, Ronaldinho, Rustu, Ryan, Sir Alex, Yasser
:clock: 20:00 (19): Andrea, Bumkun, Cesc, Cristiano, Gheorghe, Giorgio, Granit, Jari, JayJay, Kazimierz, Luis, Manuel, Ole Gunnar, Paolo, Pavel, Robin, Sami, Sergio, Zlatan
:clock: 21:00 (17): Bambang, Emre, Gareth, Jamie, Jetro, Jose, Jozsef, Mario, Mustapha, Radamel, Riyad, Sir Bobby, Socrates, Tuncay, Wayne, Xavi, Zinedine
:clock: 22:00 (12): Berry, Didier, Dimitar, Ferenc, Lex, Marco, Mesut, Roberto, Saad, Samuel, Thomas, Tugay
:clock: 23:00 (1): Tim -
@klosek said in Dwie różne gry???:
dzięki, ale to spirniczyli wszystko, znaleźć jakąś ligę powyżej dwóch graczy graniczy z cudem, nie wiem jak to robi czołówka ranku zarówno polskiego jak i globalnego
Zauważyłem, że na serwerach gdzie symulacja zaczyna się od 20 bądź 21 jest najwięcej ludzi. Da się trafić na ligi ze sporą ilością graczy. Ja osobiście wolę dołączyć do ligi któregoś z naszych graczy. Oczywiście wysyłam też zaproszenia dla wszystkich których mam w znajomych i tak oto w większości gram ligi w miarę pełne. Drugą fajną opcją jest branie udziału w turniejach;)
-
Jak zaczynasz sezon to reklamuj ligę w której grasz.
Dwa tygodnie temu zacząłem tunezyjską. Dołączyłem po prostu z wyboru lig. Dałem ogłoszenie na forum ogólnym i polskim. Jeszcze przed 1 kolejką miałem komplet. Teraz jest 13/16 menedżerów więc nie tak źle. -
@Didierluk
Dokładnie tak, reklamowanie oraz wysyłanie zaproszeń to bardzo dobre rozwiązanie by mieć pełną ligę :fingers_crossed:.