ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Doğru o dönem @aliugurlu61 ve @murat9939 Milli Takım sorumluları iken bi takım nedenlerden dolayı @murat9939 un osm de inaktif olup onun görevinin ne şekilde kime verildiği, Türk ekiplerinden en köklü ve başarılı Turkuaz ekibi ve üyelerine bir takım menajerler ve o menajerlerin yaptığı olaylar, tahrikler ve entrikalar sonucu Turkuaz ekibi ve üyelerini pasifize etmeleri, Milli Takım wp grubunda Milli Takımda yer alan diğer bazı menajerlere o entrikacilar tarafından üslup ve konuşma şekilleri, alaycı ve sert tavırlar, o entrikacıların istekleri yerine gelmediğinde Milli Takımdan ayrılırız deyip rest çekmeler... vs. Bende konulara hakimim yani.
-
@bayram-karakuş said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Doğru o dönem @aliugurlu61 ve @murat9939 Milli Takım sorumluları iken bi takım nedenlerden dolayı @murat9939 un osm de inaktif olup onun görevinin ne şekilde kime verildiği, Türk ekiplerinden en köklü ve başarılı Turkuaz ekibi ve üyelerine bir takım menajerler ve o menajerlerin yaptığı olaylar, tahrikler ve entrikalar sonucu Turkuaz ekibi ve üyelerini pasifize etmeleri, Milli Takım wp grubunda Milli Takımda yer alan diğer bazı menajerlere o entrikacilar tarafından üslup ve konuşma şekilleri, alaycı ve sert tavırlar, o entrikacıların istekleri yerine gelmediğinde Milli Takımdan ayrılırız deyip rest çekmeler... vs. Bende konulara hakimim yani.
Evet çok sorumluydu Murat9939 Acayip savaşlara katıldı acayip turnuvalarda çok emek harcıyarak bizi temsil etti, kendisine teşekkürleri borç bilirim.
Görevi ne şekilde kime verilmişse; o verilen kişi verildiği andan beri Türkiye'yi en iyi noktalara getirmiştir bunu görüyor herkes
En başarılı ekip sana göre A bana göre B - O yüzden birşey demiyorum. Mesele köklü ekip olmaksa, ekip literatürlerini bilmediğinizi görüyorum. Profillere girip tarihlere bakarak olmuyor o iş.
Tahrik ve entrikalar mı WOW!!!! Video yayınlayıp bütün OSM ile dalga geçen birilerine bu kadar saygı duymanız çok cool
Milli takımda olduğum sürece en az 25 farklı menajere 8-9 farklı ekipten hem de, davet ettim ve oynadılar.
Aksini iddia eden varsa bütün tablolar oynanan maçlar kimlerin ne yaptıkları kayıtlıdır.
Her neyse verdiğim emeği ve başarıları bilen gören benim için yeterli, senin düşüncelerin çok önem arz etmiyor şuan.
-
Münazara benim için çok güzel geçiyor, lakin bu münazaraya test_NL ile değilde TR hesabıyla gelinmesi ve o şekilde devam edilmesi münazarayı daha da kaliteli hale getirirdi.
-
@ayrın-men tamam özür dilerim.
-
@bayram-karakuş Son 2-3 ayda sadece 2 kere yazdığım (TR forumları) için diyorum bir hesap ile yazma gereği duymuyorum. Ayrıca güzel kaçış taktiği
-
Hayırlı Akşamlar Osm Sakinleri
-
Cümleten hayırlı akşamlar.
-
Hayırlı Akşamlar
-
Cümleten Günaydın Arkadaşlar.
-
29 Mayıs 1453...
İstanbul'un Fethi'nin 565.Yılı Kutlu olsun...
İstanbul Elbet Feth Edilecektir, O'nu Feth Eden Komutan ne güzel Komutan, O Ordu ne güzel Ordudur...
Hz.Muhammed (s.a.v)...
-
Herkese iyi günler, bol gollü galibiyetler.
-
29 Mayıs 1453...
İstanbul'un Fethi'nin 565.Yılı Kutlu olsun. -
Hayırlı akşamlar
-
-
Selam millet Hepinizi çok özledim. En çokta @CnytAkn @F-S-M-0-13
-
@saidkayaa Eyvallah kardeşim bilmukabele
-
Cümleten Hayırlı Geceler.