ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@bayram-karakuş cogunlukla öyle oluyor bayram abi
-
@saniyeyılmaz maalesef ne yazık ki çıkar ve menfaat için yanında duran etrafında dolanan insanlar bunu yapiyor.
-
@saniyeyılmaz merhaba hatırlar gibiyim sanki
-
@saniyeyılmaz ooo mücahitim hoşgeldin nasılsın
-
Cümleten Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Şimdiden İlk sahurunuz mübarek olsun Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin.
-
@osmsüpermenajer Amin cümlemizin
-
Selamün Aleyküm.
Bilgilendirme gereği hissettiğimden (merak eden veya takip etmek isteyip de takip edemeyenler için) Ramazan ayı dolayısıyla Arap forumunda düzenlenen turnuva konusunda kısaca bilgilendirme yapayımTurnuva kayıt süresi boyunca, 153 menajer başvuru yaptı. Ve bu başvuran menajerler arasından 108 menajer, turnuva organizatörleri tarafından kendi belirledikleri kriterlere göre seçim yaptılar. Netice olarak 108 menajerde karar kıldılar.
Daha sonra turnuva organizatörlerinin inisiyatifinde 10 gruptan oluşan toplam 120 menajerin katılımıyla turnuvayı başlatmayı uygun gördüler.
Turnuva da ligler bu akşam itibariyle simülasyondan hemen sonra 20:00 ile 22:00 GMT arasında kurulacak.
Bu gece sahura kalkacağımız Ramazan ayının Tüm İslam Alemine hayrlara vesile olması diler, Müslümanlara yapılan zulüm ve zulümlerin en kısa sürede Yüce Allah'ın (C:C) yardımıyla bir an evvel son bulması temenni ederim.
-
Yeni bir üye olarak buranın müdavimlerine selamlar
-
@bayram-karakuş Ramazana Özel mi düzenlemişler turnuvayı ne yapacaklar acaba gece sahur için uyandıklarında smilasyonuda beklemiş oluruz mantığıylamı düzenlediler acaba hileci kaynıyordur burda
-
@çağataysson hoş geldiniz foruma keşke herkes sizin gibi üye olur olmaz foruma gelebilse daha canlı olur buralar
-
@osmancandar aynen
Ramazan ayına özel düzenlemişler. Sanırım her yıl düzenliyorlar. Ayrıca anladığım kadarıyla sadece OSM ile ilgili değil, farklı etkinlikler de yapıyorlar.Ayrıca turnuvaya başvuru yapanları onaylamadan önce inceliyorlar. Çünkü organizatörler hem destek ekibinde, hem de turnuvada mücadele ediyor.
İnceleme esnasında multi kullanıp kullanmadığına da bakıyorlar. Nerden biliyorsun diye soracak olursan; çünkü turnuvadan bihaber bi arkadaş benim kendisine bilgi vermemle turnuvaya başvuru yaptı. Lakin onun başvurusu kabul görmedi. Arkadaşım bunun üzerine üzülüp niçin kabul edilmediğini organizatörlere sormamı istedi. Sordum ve gelen cevap multi oldu. Yani farklı hesaplarını aynı ligde bulundurmasa dahi turnuvaya kabul etmiyorlarmış.
-
anladım abim paylaşım için teşekkürler
-
Hayırlı Akşamlar
-
@osmancandar aslında forum alışılagelmiş forumların dışında çok daha yeni, albenisi olan ve içinde tutturan bir forum ama demek oyun kültürümüzde forum alışkanlığı henüz biraz da olsa edinememişiz
-
Selamunaleyküm..
Hayırlı RAMAZAN'lar
-
Cümleten Hayırlı Geceler Arkadaşlar.
-
Hayırlı Geceler Arkadaşlar
-
Hayırlı Geceler Hayırlı Sahurlar Dostlar.
-
İlk Mübarek Sahur Gecesinde Herkeze Selamunaleyküm.