Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro jeden od 11 nieaktywny,czyli tak jakby to dw贸ch menago gralo...
s艂uszne spostrze偶enie :thumbsup_tone3:
-
@rusewicz Nikt nie jest jadowity... Tylko moim zdaniem to nie jest 偶adne osi膮gniecie Pogratulowa艂bym mu gdyby dokona艂 tego w pe艂nej lidze menadzer贸w
Sp贸jrz jak u @Dovco_HandF w lidze ci艣nie nikomu nie znany @robb Z kt贸rego zwerbowa艂em od razu do Polish Warriors Oczywi艣cie robb na pierwszej pozycji za nim Alsamania,ja,Bubol i Dovco To jest osi膮gni臋cie a nie jaka艣 botowa liga Zako艅czmy ju偶 ten temat,bo ka偶dy ma swoje zdanie. Pozdro
-
@huzar-shakir Na chwil臋 obecna 16 menago na 18 druzyn
-
-
@byku-duma-warmii i wszystko koniec tematu :slight_smile:
-
Odno艣nie aktywnych menager贸w.Od pocz膮tku w lidze by艂 komplet,niestety niekt贸rzy odpadli,jednak ci co zostali bez wzgl臋du na wyniki grali do ko艅ca.Grunt to aktywno艣膰.W praktyce tylko tak mo偶na punkt贸w naklepa膰...a by艂oby wi臋cej gdyby nie Bubolek,kt贸ry puchar zdoby艂,zreszt膮 zas艂u偶enie
-
@byku-duma-warmii said in Rekordy i Sukcesy:
@Cezarro, @daroo933
Wiecie dla jednych nie przegranie meczu w lidze pe艂nej bot贸w jest sukcesem, a dla drugich nie. Wiadomo, 偶e ka偶dy ma inne spostrze偶enia na ten temat, wi臋c nie ma co tego komentowa膰. Najwa偶niejsze, 偶eby gra ka偶demu z nas sprawia艂a przyjemno艣膰 :slight_smile:.Masz sporo racji ,wi臋c faktycznie lepiej b臋dzie nie dr膮偶y膰 wi臋cej tego tematu. Poza tym zrobi艂o mi si臋 przykro gry kolega 艁ukSal napisa艂 ,偶e pr贸bowa艂em zniszczy膰 rado艣膰 jego 偶ycia . Nie chcia艂em tego zrobi膰 ,gdy偶 po prostu nie wiedzia艂em 偶e rado艣ci膮 jego 偶ycia jest granie w og贸rkowych ligach z botami. Teraz ju偶 wiem , i ten przekaz dotar艂 do g艂臋bi mojego jestestwa . Bardzo to prze偶y艂em , i od teraz b臋d臋 ju偶 innym ,lepszym cz艂owiekiem :angel_tone2:
-
@rusewicz said in Rekordy i Sukcesy:
A co Wy tacy jadowici : D Pochwalil sie czyms co uwaza, ze jest jakims osiagnieciem, ode mnie szacuneczek, pokazcie podobnego ss'a nawet z samymi botami w lidze? : )
Je偶eli sobie 偶yczysz to poka偶臋 , z tym musisz troch臋 poczeka膰 gdy偶 liga jeszcze trwa . Do tego nie jest to liga z samymi botami , obecnie jest 9 menago na 16 dru偶yn. By艂o wi臋cej ,jednak cz臋艣膰 ju偶 :clown: po kilku pora偶kach
-
@艂uksal niema co si臋 stresowa膰. Jaki艣 czas temu gra艂em 1 lig臋 Polsk膮 ze Zniczem Pruszk贸w. Od pocz膮tku do ko艅ca gra艂o nas 4.Wyrwane zosta艂y ponad 6 tysi臋cy punkt贸w.I nie maj膮 win膮 jest,偶e nikt nie doszed艂 do ligi.jedynie co 偶a艂uj臋 i偶 nie by艂o to g艂贸wne konto a jeden z 3 pozosta艂ych slotow. .
-
@艂uksal said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro ja te偶 Tw贸j komentarz bardzo prze偶y艂em, by艂em ju偶 bliski rzucenia OSM. Dla mnie nawet z botami i og贸rkami to jest osi膮gni臋cie bo pierwszy raz mi si臋 tak zdarzy艂o...
Jeste艣 ju偶 do艣wiadczonym graczem wi臋c jestem przekonany 偶e sta膰 Ci臋 na wi臋cej ni偶 ten "sukces" o kt贸rym napisa艂e艣. A co do komentarzy to si臋 zbytnio nimi nie przejmuj ,bo nie warto
-
Pewnego rodzaju rekordzik zaliczy艂em,5:1w meczu ligi grupowej w ktorej gra z nami @borynos .Zawsze mia艂em ci臋gi od Wojtka,jednak ten sezon nale偶y do mnie powiem nie skromnie.
-
@sochaczew86
Brawo Grzesiu -
@sochaczew86 said in Rekordy i Sukcesy:
Pewnego rodzaju rekordzik zaliczy艂em,5:1w meczu ligi grupowej w ktorej gra z nami @borynos .Zawsze mia艂em ci臋gi od Wojtka,jednak ten sezon nale偶y do mnie powiem nie skromnie.
Oczywi艣cie bez oboz贸w i tajnych gramy,wi臋c tymbardziej jestem zadowolony.
@Byku-Duma-Warmii Dzi臋ki Mario -
@sochaczew86
Takie zwyci臋stwa ciesz膮 najbardziej :slight_smile:.