Rekordy i Sukcesy
-
@sochaczew86
Brawo Grzesiu -
@sochaczew86 said in Rekordy i Sukcesy:
Pewnego rodzaju rekordzik zaliczy艂em,5:1w meczu ligi grupowej w ktorej gra z nami @borynos .Zawsze mia艂em ci臋gi od Wojtka,jednak ten sezon nale偶y do mnie powiem nie skromnie.
Oczywi艣cie bez oboz贸w i tajnych gramy,wi臋c tymbardziej jestem zadowolony.
@Byku-Duma-Warmii Dzi臋ki Mario -
@sochaczew86
Takie zwyci臋stwa ciesz膮 najbardziej :slight_smile:. -
@cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
@rusewicz said in Rekordy i Sukcesy:
A co Wy tacy jadowici : D Pochwalil sie czyms co uwaza, ze jest jakims osiagnieciem, ode mnie szacuneczek, pokazcie podobnego ss'a nawet z samymi botami w lidze? : )
Je偶eli sobie 偶yczysz to poka偶臋 , z tym musisz troch臋 poczeka膰 gdy偶 liga jeszcze trwa . Do tego nie jest to liga z samymi botami , obecnie jest 9 menago na 16 dru偶yn. By艂o wi臋cej ,jednak cz臋艣膰 ju偶 :clown: po kilku pora偶kach
Zgodnie z obietnic膮 pokazuj臋 screena z mojej w艂a艣nie co zako艅czonej" og贸rkowej ligi"
-
@cezarro
Brawo , dobra robota :fingers_crossed:. -
@byku-duma-warmii said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro
Brawo , dobra robota :fingers_crossed:.W sumie to nawet spodoba艂o mi si臋 oprawianie og贸r贸w Chyba w zwi膮zku z tym zmieni臋 sw贸j nick na " Cezarro Oprawca Og贸ras贸w "
-
@cezarro
Zawsze to co艣 nowego . -
Gram ju偶 3 lata w OSM. Jeszcze rok temu ma艂o kto mnie zna艂. Mia艂em du偶膮 mniejsz膮 wiedze. W ci膮gu ponad jednego roku najwi臋cej si臋 nauczy艂em i osi膮gn膮艂em.
Mam nadziej臋 偶e jeszcze co艣 w grze co艣 mi si臋 uda osi膮gn膮膰 oraz dopisa膰 nast臋pny rok w OSM
Dzi臋kuj臋 te偶 wszystkim z kt贸rymi gra艂em/rywalizowa艂em oraz od wielu z was si臋 wiele nauczy艂em i z wieloma z was mam dobry kontakt