(L)egia Warszawa
-
LEGIA TRAINING CENTER
Mnie osobiście cieszy że wreszcie kluby zaczynają myśleć o swojej przyszłości.
Mam nadzieję, że inne kluby za tym pójdą. Mamy też spadkowicza gdzie zagrało w większości meczów po 9 graczy z zagranicy. Czy było warto mieć taką politykę?
Widać, że tam gdzie kluby są mądrze prowadzone mają coraz lepsze wyniki -
JOSIP JURANOVIĆ PIŁKARZEM LEGII!
Nowy piłkarz Legii Warszawa został kupiony za 400 tysięcy euro. Transfermarkt wycenia go na 1,7 mln euro
Ma zastąpić kontuzjowanego prawego obrońcy Marko Vesovic, który prawdopodobnie wróci w lutym 2021. -
Podobno Boruc ma podpisać roczny kontrakt z Legia.
-
Portugalski napastnik Rafael Lopes podpisał z zespołem Mistrza Polski 2,5-letni kontrakt z opcją przedłużenia o rok
Artur Boruc zawodnikiem Legii Warszawa
-
To prawdziwy numer 1 w Legii 40-letni bramkarz podpisał kontrakt do końca sezonu 2020/2021.
-
@daroo933 said in (L)egia Warszawa:
@Damiś27 Boruc tam poustawia całą szatnie Bardzo dobry ruch Legii
Zapewne dobry ruch przede wszystkim marketingowo , będzie to jednak klub trochę kosztowało , bo "Król Artur " będzie jednym z najlepiej zarabiających zawodników w drużynie
-
Widać, że w Legii w końcu poszli po rozum do głowy i zaczęli przeprowadzać mądre i bardzo przemyślane transfery.
-
@Byku-Duma-Warmii said in (L)egia Warszawa:
Widać, że w Legii w końcu poszli po rozum do głowy i zaczęli przeprowadzać mądre i bardzo przemyślane transfery.
Od dawna tak dobrych jakościwo transferów tam nie było
-
@Cezarro Kapustka póki co poza kadrą meczową...
-
@Dovco_HandF dopiero w tym tygodniu podpisał kontrakt , widocznie nie jest jeszcze gotowy do gry. Trzeba dać mu czas , nie od razu Kraków zbudowano
-
@Cezarro To chyba nie sportowy aspekt chodzi. Gotowy to on jest na pewno, po angielskim treningu to on będzie mógł zabiegać rywali
-
Podsumowanie:
Debiuty Josipa Juranovicia i Filipa Mladenovicia
Artur Boruc najstarszym zawodnikiem w historii Legii
Filipa Mladenovicia - gol w debiucie w Legii Warszawa
Maciej Rosołek został najmłodszym zdobywcą hat-tricka w historii Legii Warszawa.
Pełna dominacja w meczu i awans do kolejnej rundy PP 2020/2021 -
Nowy sezon, nowe nadzieje. Tym razem chyba uzasadnione. Faza grupowa LE byłaby sukcesem, ktory jest do wywalczenia. O LM na razie nie marzę
-