Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Stefan-Joptwojmać said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
Miałem podobnie w poprzednich mistrzostwach, wygrałem pierwszy mecz, a później było już tylko gorzej i żadna taksa nie chciała siąść, nie kombinuj tylko spróbuj sprawdzonych ustawień i daj większą presję:P
Mam wrażenie, że nie mam już żadnej sprawdzonej taksy, wszystkie mnie zawodza, dlatego kombinuje Ale dzięki za radę. Trzeba popróbować 4231 i 451 które jeszcze w pucharze ekstraklasy grup jakoś chodziły i iśc w zaparte tymi taksami. Tutaj chodzi już tylko o uratowanie twarzy a nie walkę o awans niestety.
@stb411 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Stefan-Joptwojmać jakimi formacjami gracie ?
ja do tej pory gralem 424 dł. piłka - 451 strzały i 523 kontra ale jeszcze pewnie zagram 433 skrzydłaJa na razie próbowałem 4231 off, 451 def i 433 skrzydła. Najlepiej było 4231 off w pierwszej kolejce gdy wpadł remis na wyjeździe.
-
Ja osobiście grałem tylko 433 i 343. Mam jeszcze kilka taktyk przygotowanych na MŚ. Jednak dopóki idą ofensywne (nawet na wyjazdach 6/6punktów) to tak chyba będę grał.
-
@Michal_ACM radziłbym troche mieszac i nie grać samymi napastnikami bo ich zajeżdzisz
-
ja jak narazie ugrałem 1 punkt i podobnie jak Michał jestem ostatni. Trzy razy grałem na wyjeździe ustawieniem 4-5-1 def. - jeden remis i dwie porażki jedną bramką. u siebie grałem 4-3-3 of. ale też przegrałem jedną bramką. teraz będę próbował 4-3-3 z napastnikami w pomocy:)
-
@Michal_ACM Ja nie mam jak wstawić 3 pomocników do pomocy. Chyba OSM mnie nie lubi:
Wstawiam maks. 1/2, bo nie mam jak inaczej. Jeszcze kilka dni bez 2 napastników mam -
@stb411 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
@Damiś27 widziałem że ci 2 napadziorów odpadło skoda ale musisz jakoś to przetrzymać
Niestety ostatnio wygrałem wyjazd bez tych napastników i najlepszego bramkarza. Rywal grał najlepszym możliwym składem.
@stb411 nie martw się ja też mam takich graczy. Jestem dopiero 9 jeśli chodzi o wartość składu. Musiałem testować ustawienia żeby wiedzieć czym mam grać na MŚ w końcu to mój debiut. Rywale jechali pewnymi taktykami i mi też odjechali i jeszcze kontuzje....
-
@stb411
Wydaję mi się, że dużo treningu zdobywają przez mecze towarzyskie, a resztę nabiją treningiem zawodników tych najlepszych, którzy podbijają im wartość kadry. -
@Byku-Duma-Warmii pewnie tak innego wytłumaczenia nie widzę
-
Grupa