Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@radek12_19 Nie lubię przegrywać, jednak nie mogę wygrać nawet jak mam przewagę. Moi piłkarze nie są skuteczni.
Dziś grałem jednak na remis, bo wziąłem moich najlepszych graczy na ławkę żeby odpoczęli -
Gr F R9
Już tylko jeden menadżer pozostał bez porażki, po meczu na szczycie...
-
@pawelzylicz przyjdzie na Damiana czas.spokojnie
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@radek12_19 Nie lubię przegrywać, jednak nie mogę wygrać nawet jak mam przewagę. Moi piłkarze nie są skuteczni.
Dziś grałem jednak na remis, bo wziąłem moich najlepszych graczy na ławkę żeby odpoczęliNo jutro gram z nim u niego, a ten jeszcze piłkarzy oszczędza, by wyjść na mnie w najmocniejszym składzie ;D
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Dziś grałem jednak na remis, bo wziąłem moich najlepszych graczy na ławkę żeby odpoczęliNo jutro gram z nim u niego, a ten jeszcze piłkarzy oszczędza, by wyjść na mnie w najmocniejszym składzie ;D
U mnie w zasadZie nie wiadomo co moi odpierd...druga sprawa,że "trener"za wiele miesza w ustawieniach
-
Co tu sie odpier...? Staty takie ze miażdże rywala a przegrywam tak już drugi mecz tylko ja tak mam? Ładnie hulało na poczatku a po tej przerwie technicznej kilka dni temu cos zdechlo. Wyniki dziwne wpadaja mimo sporej przewagi w statach. Zawsze bylo z tym roznie ale dzis np przegralem 0:1 wygrywajac strzaly 16:2 to az tak jeszcze nie mialem. W MP tez 1:2 mimo duuuzo lepszych statystyk.
-
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Co tu sie odpier...? Staty takie ze miażdże rywala a przegrywam tak już drugi mecz tylko ja tak mam? Ładnie hulało na poczatku a po tej przerwie technicznej kilka dni temu cos zdechlo. Wyniki dziwne wpadaja mimo sporej przewagi w statach. Zawsze bylo z tym roznie ale dzis np przegralem 0:1 wygrywajac strzaly 16:2 to az tak jeszcze nie mialem. W MP tez 1:2 mimo duuuzo lepszych statystyk.
Jeśli chodzi o mecz z pawelbiniek1 to on nie raz notował u nas wyniki takie, że staty miał mega gorsze, a wygrywał więc może coś w jego taksie jest
-
Ja niestety sporo w plecy, ale to efekt tego, że się 2 razy nachlałem. Ten alkohol mnie wykończy. Walka trwa!
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Zaskakuje mnie ten silnik....
Silnik silnikiem, ale od jakiegoś czasu retro nie lubię, bo nie można tu wymienić piłkarzy i jak mają niskie oceny to ciężko cokolwiek poradzić.
-
@stefan-joptwojmać póki co to chyba prowadzisz w lidze... czym się więc martwisz .
-
@stefan-joptwojmać póki co to chyba prowadzisz w lidze... czym się więc martwisz .
Popatrz na tabelę, lider to byłby gdybym miał 5 pkt przewagi nad drugim graczem;D
-
GrC:
Kolejka nr.9:
@pabloo998 @klosek oraz @gabkazmc powoli uciekają reszcie stawki. Za ich plecami tabela spłaszczona niczym kula ziemska według płaskoziemców
-
Spokojnie, jeszcze tyle meczy zostało do końca, że wszystko się może zdarzyć
-
Grupa G Kolejka 9