IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@MatekBezGatek jeśli masz gorszy zespół tylko defensywa
-
Mam pytanie, jaka jest w miarę dobra formacja, a za razem taktyka, przeciwko botowi?
-
@Nawałka_57 433b skrzydła
-
@Nawałka_57 said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Mam pytanie, jaka jest w miarę dobra formacja, a za razem taktyka, przeciwko botowi?
Spróbuj tego:
@Dovco_HandF said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Na wasze życzenie (czemu na piszecie na forum, tylko spamujecie mi pocztę ) - alternatywna taktyka dla 433a:
433b Podania
Zagram tak dziś z ciekawości z botem w bitwie rankingowej, przy czerwonym sędzi jednak zmienię wejście w przeciwnika na normalne. -
Lubicie grać pięcioma napastnikami? Jest takie ustawienie, którym możecie się pobawić:
3232 Strzały z każdej flanki
-
@Dovco_HandF Nie jestem jakimś geniuszem taktycznym, ale to 3-2-3-2 wygląda tandetnie
-
@Dovco_HandF Ja ostatnio kilka razy zagrałem 325,różnie to wyglądało.
-
@Ochowiak said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
to 3-2-3-2 wygląda tandetnie
Znasz jakieś inne, lepsze, mocniejsze.... nietandetne niż to z Osm Przewodnika na Androidzie?
-
@krystian16061994 said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Dla mnie to zbyt egzotyczne
-
@Dovco_HandF said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
@krystian16061994 said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Dla mnie to zbyt egzotyczne
No więc właśnie Są formacje, których nie ma sensu ruszać i moim zdaniem 3232 do nich się zalicza
-
@Ochowiak Masz rację, nie jest to taktyka do gry o mistrzostwo Polski, ale na boty rozrywkowo, nadaje się
-
dość ekscentryczna ale nie dla mnie... rzadko kiedy mam 5 napastników w kadrze
-
@Janex123 dzięki
-
@Ochowiak 541, 631, 5311 i kontra oczywiście. Suwaki 15-35%, 25-40%, 50-65%. Suwaki dobierasz w zależności od tego jak masz wytrenowany zespół, im lepiej-tym wyżej. Indywidualnie, bez spalonych, agresywnie lub na granicy faulu - zależy od sędziego.
-
Dobry. Panowie czy ktoś może udzielić porady gdzie popełniłem błędy?
Przeciwnik grał u siebie 4-4-2 B . Ja grając na wyjeździe z podobnym składem pokusiłem się zagrac 4-5-1 strzałami z każdej pozycji. Każdy na swoich pozycjach , indywidualne krycie bez ofsajdu. Suwaki : presja 44 , styl 34 oraz tempo 62. -
@zkrystian said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
4-5-1 strzałami z każdej pozycji. Każdy na swoich pozycjach , indywidualne krycie bez ofsajdu. Suwaki : presja 44 , styl 34 oraz tempo 62.
Suwaki za wysoko wg mnie, bardziej by pasowały do 4231, a druga sprawa; dlaczego grałeś indywidualnie? 451 SoS nie gra się indywidualnym kryciem, no chyba, że ktoś ma na to receptę, ale u mnie strefa bez spalonych to podstawa. Tyle ode mnie
-
Mam nietypowe pytanie (chyba nietypowe). :)Czy ogólnie taktyka jest bardzo ważna i czy trzeba poświęcać temu jakaś wielką uwagę.
-
@Bartishio_V8 Nie wiem czy jest najważniejsza, ale nasuwa mi się inne pytanie: jak chcesz grać bez taktyki?