IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@mikimalinowski said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Siemka, wróciłem do gry po dosyć spooorej przerwie ;). Czy napisałby ktoś na dobry początek albo podał gotowca jakiejś spoko taktyki która teraz jest w mecie? Pozdrawiam!
Masz gotowce kilka stron wstecz:
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/219/imperium-taktyki-i-ustawień-meczowych/541?page=28 -
Hej,
słuchajcie minął mi rok 2miechy temu z osm Uwazam ten czas za wykorzystany w pełni. W ciągu kilku ostatnich miesięcy awansowalem z grupy 3 dywizji poprzez AMP do PAM Polskiej Akademii Menedżerów. Uważam że się nie udało indywidualnie w MP.. moje 1sze, przebrnalem eliminacji ale w 1 rundzie zabrakło 1dnej pozycji wyżej by awansować... W grupie daję radę a bycie w 100tce pierwszej grup daje wymagających rywali.. caly czas walka o
Przejdę do sedna mimo jakiegoś ju doświadczenie w grze dalej nie wiem podstaw niektórych stąd mój wpis obszerny
A więc kiedy kryć indywidualnie a kiedy strefą?? Głównie gram strefą bo nie wiem czy przy danej taktyce mógłbym indywidualnie -
@maziu90 said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
A więc kiedy kryć indywidualnie a kiedy strefą??
To odwieczne pytanie w OSM! Ja nie znam odpowiedzi. Kto zna?
-
Siemka gram dzisiaj mecz z Groningen w lidze holenderskiej o mistrza mamy tyle samo punktów.Gram u siebie.Jego kadra wynosi 634m a moja 601m. Wysłałem szpiega i wychodzi na to ze zagra 4-2-4A długie piłki ,krycie strefa, i pułapki ofsajdowe. U mnie rozbudowa stadionu 3 gwiazdki .Jaka taktykę wybrać na to ustawienie proszę o pomoc! Pozdrawiam
-
@jurgen-kloopssik 451 dałoby radę wg mnie
-
Uwaga menadżerowie polskiej społeczności OSM! @language-pl
Nie wiem czy zawuażyliście, ale gra ewouluje a wraz z nią my również musimy, inaczje zostaniemy z tyłu za najlepszymi, a nie musi tak być. Od jakiegoś czasu istone znaczenie ma na jakich pozycjach grają wasi zawodnicy. Silnik gry sprawdza to teraz drobiazgowo i jeśli wystawicie np. lewego napstnika jako środkowego napastnika, defensywnego napastnika jako atakującego napastnika a lewego obrońcę jako prawego obrońcę, a wasz rywal ustawi wszystkich zawodników na swoich dokładnych, nominalnych pozycjach, to się nie dziwcei, jak przegracie mecz, nawet jak używacie boskiej taktyki, którą od lat wygrywaliście 90% meczów. Poniżej ściąga dla wszystkich, kto i na jakiej pozycji powinien zagrać, więc nie przegapcie okresu przygotowawczego w ligach i wybierzcie sobie takich zawodników do gry, żeby byli odpowiedni do taktyk i ustawień, jakie zamierzacie użyć
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-