TOP100-2018
-
@lhundaeion powyższym postem już się zapisałeś
Obecnie najwięcej punktów uzbierałeś na głównym slocie
-
Poproszę 4300 za 442oons Suuuuuper League.
-
-
@mihau1878 U mnie to się będzie zmieniał ten najlepszy slot, bo zacząłem niedawno i różnice pomiędzy slotami są małe. Na pewno niedługo przestanie to być slot główny, bo na nim gram w IMP
To rozumiem, że mam po zakończonych sezonach informować o zdobytych punktach, o ile to będzie akurat najlepszy slot? -
@lhundaeion Nie musisz informować, ja sam raz w miesiącu aktualizuje punkty wszystkich menadżerów, którzy są chętni do sklasyfikowania ich w rankingu.
-
@mihau1878 said in TOP100-2018:
@lhundaeion Nie musisz informować,
Nie musisz, ale możesz, dla zabawy
-
@lhundaeion podporzadkuj sobie jeden slot do nabijania punktów i "pojedziesz" na MŚ ,tylko najpierw zdobądź ich jak najwięcej
-
Poproszę o dopisanie smutnych 2668 pkt .za Malezję.
-
@huzar-shakir W sumie obczajałem już temat o kwalifikowaniu się do MŚ. Widziałem, że jest to trudne. Próbę pewnie kiedyś podejmę, ale najpierw muszę wynaleźć sobie metodę tego nabijania punktów, a na razie muszę się skupić na innych celach
-
@lhundaeion mistrzowie punktowania skupiają się na krótkich ligach ,powiedzmy 10-12 zespołów i grają z cieniasami,tak aby nabijać na nich punkty.ponadto wybierane są jak najniższe cele,bo jak wiadomo ,za pokonanie wyższych dostajesz sporo punktów.dobrze punktowany jest też zdobyty puchar.reasumując jeśli wygrasz ligę jak i puchar w danej lidze i na koniec masz komplet menago (zazwyczaj) to możesz osiągnąć niebotyczne wyniki
-
-
@huzar-shakir Na razie to:
#1 IMP
#2 WCC
#3 bitwy 5×5
#4 cyklicznie liga Jurka, bo gdzieś nowicjusz musi mieć możliwość testowania suwaków
No i nawet dominacji nie mam jak wyrabiać, a co dopiero punkty ciułać, ale Twoja rada jak najbardziej cenna -
@lhundaeion said in TOP100-2018:
@huzar-shakir Na razie to:
#1 IMP
#2 WCC
#3 bitwy 5×5
#4 cyklicznie liga Jurka, bo gdzieś nowicjusz musi mieć możliwość testowania suwaków
No i nawet dominacji nie mam jak wyrabiać, a co dopiero punkty ciułać, ale Twoja rada jak najbardziej cennaDzis zaczynam Tajlandię na głównym więc jak chcesz zapraszam
-
@huzar-shakir No bo akurat u Ciebie to napunktuję a napunktuję
Ja bym chętnie grał i w Twoich ligach, ale sloty. Są tylko 4. Może to i dobrze zresztą, bo bym pewnie co najmniej w 10 ligach teraz siedział. Przypadkowy awans do półfinału IMP wzmożył moje chęci do jak największej liczby eksperymentów z taktykami.
Zostały mi 3 mecze w 5×5 i jak będziesz miał jeszcze miejsce, to wbiję. Dopóki nie wyjdziemy z ogórkowej ligi, to z grania w 5×5 wielkiego zysku mieć nie będę.
-
+2410 za Malezję
-
-
Zmiana slotu na drugi 6440 za Włochy poproszę
-
-
Meksyk