Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja
-
Wszyscy przeszli pomyślnie weryfikację kont, więc zagramy w pełnych ligach. W weekend będzie losowanie. Po losowaniu powstanie "mistrzowski" temat i tam będą zawarte wszelkie informacje.
START 20 WRZEŚNIA!
-
@stefan-joptwojmać super,nie będziemy drżeć o wynik meczu z botem
-
Dzisiaj planuje zrobić losowanie ok. godziny 20-20:30. Standardowo będzie na forum link do transmisji live na YT
-
Gdyby była potrzeba mogę ligę założyć.No problem
-
@huzar-shakir Spoko, już mamy komplet
-
@toomanyways no tak,panowie moderatorzy chcą być rozstawienie
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
@toomanyways no tak,panowie moderatorzy chcą być rozstawienie
A co to robi?
-
O 20:30 planuje wystartować z losowaniem. Dopracowuje jeszcze kwestie techniczne
-
@huzar-shakir
Wystarczyło się wcześniej zgłosić. -
@byku-duma-warmii said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
@huzar-shakir
Wystarczyło się wcześniej zgłosić.Wystarczyło się zapytać czy ktoś chce ligę założyć,ale takiego pytania na forum nie widziałem
-
@huzar-shakir
Nie chcieliśmy czekać z moderatorami, bo już nie raz był z tym problem, dlatego jednogłośnie zadecydowaliśmy, że moderatorzy utworzą ligi. -
@byku-duma-warmii to po co zadałeś mi te pytanie Maniek o moderatora ? Za rok się zgłoszę,wspomogę tych tam z góry monetami
Czekamy na mistrza ceremonii @ToomAnyWays
-
Będę miał małe opóźnienie bo lapek mi ściął. Myślę że koło 21.00 zacznę.
-
Kilka informacji odnośnie rozstawień. Moderatorzy zostali przyporządkowani wg kolejności zgłoszeń zaczynając od grupy A. Finaliści poprzednich mistrzostw również zostali rozstawienie i tak o to powstała taka tabelka:
-
Już jest. Miałem mały problem ale już wszystko zostało zrobione Moderatorowie lig i finaliści poprzednich MP są rozstawieni.
-
Dawać to losowanie
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - dyskusja:
Dawać to losowanie
Nie męcz buły tylko czekaj jak pozostali inni
-
@huzar-shakir kto meczy ten meczy