Cały czas błędy 502, 500, 300.....co się dzieje?
-
Nie można wejść do gry, co chwilę są Błąd 502, 500, 300, 302.....przecież to kpina, mam dostęp do internetu.....skąd te błędy....proszę o pomoc. Na Androidzie to samo.
-
jeszcze teraz jakiś "tymczasowo offline" co jest? kiedy można wejść do gry?!?
-
Te błędy nie są z naszej strony tylko od striny gry. Musisz zwyczajnie to przeczekać.
-
Ta apka mnie już wkur.. Ia ciągle mnie wypierdalaj weźcie to zgłoście bo to jakaś porażka z tego syfu
-
@formoza
Człowieku nie tylko Ty masz takie problemu. Każdy z nas ma to samo. Zapewne wprowadzane są jakieś aktualizacje. Nie ma co płakać od razu z tego powodu. -
@byku-duma-warmii Człowieku ja nie. Mogę się od 2 tygodnia ustawić przed symulka a nawet i 3-4 godziny przed. Jak się rano nie ustawie po pracy to się już nie ustawie bo mnie ciągle wyrzuca człowieku.
-
@formoza
W takim razie to może być problem od strony Twojego telefonu, a nie od strony gry. -
@byku-duma-warmii Ja wczoraj ustawiłem moje 4 ekipy w 2 godziny.Krok po kroku udało mi się przedostać przez sieć pajęczyny które blokowały mi dojście do OSM.Ciężko ale się udało.Prace techniczne powinno się w nocy prowadzić tak żeby każdy mógł swobodnie wejść w grę,inaczej zrobi się z gry jedno wielkie "g".
-
@huzar-shakir
Powiem Ci, że miałem takie same problemy, tylko że ja nawet nie mogłem się ustawić na mecz , a co do tych aktualizacji to my niestety nie mamy wpływu o której one są robione, ale zgadzam się z Tobą, że powinny być robione w nocy. -
@huzar-shakir Dla twojej mądrosci wchodziłem przez stronę z której też mnie wypieprzalo to tak by zaspokoić twoja ciekawość bo widzę dla ciebie jest. To mega śmieszne że człowiek się musi wkur... C przez taką tempa grę w której liczy się tylko kasa. A co do tele to wcześniej nie miałem z nim problemu w inne gry mogę grać normalnie w tą nagle nie więc napewno nie jest to wina tele.
-
@huzar-shakir Racja.
-
Wyjaśnione, więc zamykam