Discussietopic CK 2019


 • Moderator NL

  @gilles-brunelos_nl Excuseer? Maar de upvote op Lucas zijn post negeer je dan maar?

  Ik was nog alles aan het doornemen!

  Ik probeer enkel een oplossing te vinden voor beide crews.

  Voor Dieuw Nee hebben wij ook een oplossing gezocht. Doordat hij geen slots meer over had was er gewoonweg geen andere oplossing. Anders hadden we er nog kunnen over praten moest dit dezelfde situatie geweest zijn zoals jullie deze nu hebben!

  Mijn geloofwaardigheid als organisatie of moderator? Leg mij eens uit wat ik fout doe.
  Ik stuur elke crew een reminder voor inschrijving en line ups, iets wat niemand anders zou doen. Ik probeer de crews meer te betrekken in de community, crews die normaal geen CC of CK spelen. Vorig jaar hadden we 14 CK crews, nu door de rondschrijving 32.

  Ik ben moderator maar ook een mens. Ik heb een eigen mening zoals iedereen. GG krijgt de 100 strafpunten. Ben ik partijdig omdat ik zei dat GG alles correct heeft afgehandeld? • Die upvote van Lucas kwam er pas na mijn reactie..

  Persoonlijk vind ik het niet echt geloofwaardig overkomen als je duidelijk een kant kiest. Dient een organisator/mod niet onpartijdig te zijn? De beslissing is uitgesproken en daar dient iedereen zich bij neer te leggen. De discussie lijkt me afgesloten. Indien iemand van GG nog verder wenst te spreken hierover, kan die mij of iemand anders van de crew altijd persoonlijk contacteren. • Waar is de VAR als je m nodig hebt AM I right


 • Moderator NL

  @gilles-brunelos_nl zoals ik al zei, ik was nog alles aan het doornemen. Je reactie vind ik heel ongepast en misplaatst.

  Partijdig? Dan moet ik partijdig zijn voor mijn eigen crew en ik zie nergens dat crew9 een voordeel heeft. • Wat een drama? GG heeft het toch nadien opgelost? Joinen & spelen! • @gilles-brunelos_nl Ik begrijp echt jou probleem niet en qua partijdigheid, Mathieu is nooit partijdig zelfs niet voor zijn eigen crew laat staan voor GG of wie dan ook, dan ken jij hem niet goed genoeg. Als beide moderators zeggen dat het is opgelost dan is dat het ook niets partijdigs aan lijkt mij!
  Als het wel zo was dan was crew 9 al kampioen geweest. Einde discussie speel je spel en stop met klagen! • @Gilles-Brunelos_NL
  Dit is gewoon een nog grotere onzin dan dat ik heel Nederland heb getagd in een topic waar maar 3 mensen taggen al voldoende kon zijn.
  GG heeft netjes afgehandeld en dat tussen de bevoegde tijd, jullie zijn tevreden, en dan nog klagen om strafpunten, ja die 100 minpunten is misschien wel belangrijk om te winnen. Onsportief zeg! Heel erg onsportief!

  En wat je over Wooper zegt, Dat kan echt niet. Ik sluit mij dus aan bij Peter. • Mijn reactie was inderdaad wat overdreven, heb dat ook persoonlijk aan wooper gemeld.

  Snap wel niet als ik zeg discussie afgesloten, alle vriendjes van wooper nog eens hun mening moeten komen zeggen.

  Btw, is het toeval dat ik bij alledrie mijn slots geen enkele speler meer heb verkocht na mijn reactie? 😂


 • Moderator NL

  Nee natuurlijk is dat niet toevallig, het regime van Noord-Korea tolereert meer. 🙃 • Jeetje, OSM community verandert niks 😛 • @gilles-brunelos_nl Nee. OSM heeft je verkoop aan banden gelegd. • Laten we de discussie hierover afsluiten. Vanaf het eerste moment is het al gewoon duidelijk geweest dat dit hoe dan ook een straf van -100 is. Als we in dit geval gaan afwijken van de regels, komt er in de toekomst mogelijk een ander moment waar in een vergelijkbare situatie wel een straf gegeven moet worden, maar er dan terug kan worden gerefereerd naar dit moment. Kortom: deze straf wordt nu gegeven om een duidelijke lijn te trekken, en latere problematiek daardoor rond dit soort momenten makkelijker te maken. Nogmaals wil ik wel herhalen dat Golden Glory wel een goede standaard heeft laten zien hoe je dit zo snel mogelijk in goede banen kan leiden, waarvoor dank. Bovendien is een straf van -100 is by all means zeker geen slopende straf, dit kan in de beker al gewoon helemaal ongedaan gemaakt worden.

  Hopelijk kunnen we dit nu afsluiten, en doorgaan met dit mooie toernooi 👍 • Het lijkt me het moment om misschien een beetje verder te muggenziften maar waarom staan overtredingen in het gewone discussietopic waar men de meer relevante info verwacht, en de discussiepuntjes zoals de aanvang en info over de volgende (of huidige) wedstrijden bij de overtredingen?
  Het is misschien omdat wij de 1e keer meedoen en we het te eenvoudig zien maar soms is het verwarrend om uit meerdere subforums de nodige info te halen. • De battle tussen Cosa Nova en The Young Legendz is niet optijd opnieuw opgestart. Aangezien Cosa Nova hier verantwoordelijk voor was, verliezen zij nu reglementair.

  The Young Legendz wint deze battle dus. • Ik heb nog niet erg verdiept in de materie, maar klopt het nou dat je met 3 crews in een poule zit, maar niet per se tegen alle drie speelt?

 • @timeenennaam_nl het kan zelfs zo zijn dat je 2x tegen dezelfde tegenstander moet spelen(mocht je een 3e wedstrijd hebben) • @thebestmanagernl
  Dus straks moeten we weer tegen Feyenoord Legioen en als we die verliezen liggen we eruit, terwijl Legioen niet tegen de sterkste in de poule heeft gespeeld en wij niet tegen die crew die niet meer bestaat. Wat een bespottelijk concept, waarom is dit bedacht? • @timeenennaam_nl Ervan uitgaande dat de organisatie graag een poulefase wil spelen denk ik dat dit systeem wel een aantal voordelen heeft. Zo zijn er geen 'zinloze' wedstrijden meer die nergens omgaan, geen rare gelijke standen en de helft van de poule hoeft maar twee battles te spelen.
  Verder wel eens dat de battles hierna (nr2/3) mogelijk behoorlijk voorspelbaar kunnen zijn als dezelfde crews elkaar weer treffen en niveauverschil al duidelijk was de eerste battle. Maar die battle blijft wel spannender dan tegen de nr4 (die twee keer heeft verloren)😅 • @timeenennaam_nl said in Discussietopic CK 2019:

  @thebestmanagernl
  Dus straks moeten we weer tegen Feyenoord Legioen en als we die verliezen liggen we eruit, terwijl Legioen niet tegen de sterkste in de poule heeft gespeeld en wij niet tegen die crew die niet meer bestaat. Wat een bespottelijk concept, waarom is dit bedacht?

  Ja ik had dit op pg9 al proberen verwoorden dat ik het ook niet ok vond.