Cupa Crăciunului 2019
-
@Simy13 sa-i trimiti invitatie lui Castorinob.
Il va schimba pe dragoslucky
-
Rezerva daca mai dispare cineva
-
@Kings-Dutza
I-am dat accept la cerere
-
@Simy13 said in Cupa Crăciunului 2019:
@Kings-Dutza
I-am dat accept la cerereOk...mersi!
Sa ma tii la curent cu cine face transferuri, te rog
-
O sa vedeti ca alti 11 o sa reparam greseala lui @Simy13 si nu o sa se intample nimic legat de transferuri. A fost om cu noi prin crearea ligii mi se pare ca nu e greu sa fim la fel de oameni si noi ceilalti participanti din grupa si sa atingem lista in vreun fel. La ce nume suntem in grupa, cred ca vom reusi.
Habar nu aveam de ligile astea si de faptul ca nu stiu cati portari am. Am luat o echipa random. :))
Ma minunez totodata si de acest forum minunat din care eu am aflat ca imi puteam lua o echipa cu mai multi mijlocasi spre exemplu. :))Bafta tuturor!
-
In grupa C ar mai trebuii sa intre sorin83 si cisse4rapid...Daca pentru sorin83 am primit raspuns ca intra maine dupa eliberarea unui slot,cisse4rapid nu s-a mai logat din data de 17 noiembrie si din ce am inteles nici pe grupul echipajului nu a mai dat nicun semn de viata si nici mie nu mi-a raspuns la mesaj.
Sa mai asteptam sau sa intre o rezerva?
-
@maurinio75 said in Cupa Crăciunului 2019:
In grupa C ar mai trebuii sa intre sorin83 si cisse4rapid...Daca pentru sorin83 am primit raspuns ca intra maine dupa eliberarea unui slot,cisse4rapid nu s-a mai logat din data de 17 noiembrie si din ce am inteles nici pe grupul echipajului nu a mai dat nicun semn de viata si nici mie nu mi-a raspuns la mesaj.
Sa mai asteptam sau sa intre o rezerva?Mai asteapta pana in seara asta dupa ora 20, daca tot nu da nici-un semn, trimite-i invitatie lui gheorghe ionut miki
-
-
In grupa B Vlady93 inca nu a intrat.
-
Îmi pot alege altă echipă?
(Glumesc)
-
@FasoleGheorghe2k18 Poti sa alegi, dar nu poti s-o schimbi
-
@raul_alessio neatza
-
In grupa D încă nu a intrat IovaCodrutLiv!
-
In grupa E au mai ramas de intrat @unguru-bulan si @Burlacu-Marin-Dorinel_1
-
In celelalte grupe cum stam?
-
@Kings-Dutza In grupa B mai trebuie sa intre Vlady93
-
Managerii care lipsesc
GRUPA A -
GRUPA B - @Vlady93
GRUPA C -
GRUPA D -
GRUPA E - @unguru-bulan si @Burlacu-Marin-Dorinel_1
GRUPA F -
-
@Burlacu-Marin-Dorinel_1 din ce vad, nu are cont liber sau vreun campionat pe terminate.
-
@sg_gaz said in Cupa Crăciunului 2019:
@Burlacu-Marin-Dorinel_1 din ce vad, nu are cont liber sau vreun campionat pe terminate.
Ok, mersi.....mai asteptam pana maine dimineata si cine nu este intrat, va fi inlocuit de rezerve
-
In grupa B, Vlady93 nu a mai intrat. Cred ca a ajuns cu asteptarea, ar trebui sa intre rezervele si sanatate.