Turniej UEFA Champions League
-
To ja też zagram poproszę zvezde
-
Liga założona, zaproszenia wysłane Menadżerowie: szpilka134, borynos i martin343 na razie nie otrzymali zaproszenia dopiero jak podadzą mi którą obejmują drużynę aby nie było sytuacji że ktoś komuś zabrał zespół
-
Brak zaproszenia
-
@Marcin6578 said in Turniej UEFA Champions League:
Pominąłem też że wolny jest jeszcze Manchester United
Chyba pomyliło ci się z LE
-
@Marcin6578 dziękuję za zaproszenie. Wybieram Lille
-
@Marcin6578 właśnie nie wiem skąd powodzenia wszystkim!
-
Na ten moment mamy w lidze 27 menadżerów. Dołączy do nas jeszcze Pansushe Czas przygotowań chyba się trochę skrócił i już jutro zaczynamy zabawę Jeśli ktoś ma ochotę jeszcze zagrać zapraszam
-
@beyah1985 tak naprawdę mamy już komplet tylko nie wszyscy dołączyli Dołączy jeszcze kondziowa1 i Pansushe ale on dopiero po symulacji dzisiejszej. Szpilka134 i Ihibon z mojej grupy na razie są nieaktywni ale mogą się jeszcze zjawić w lidze
-
@Marcin6578 oj z Kacprem to jest tak, że może się zalogować na sam finał
-
@beyah1985 myślę dlatego że w ich miejsca wpuścimy innych chętnych graczy
@maloba witamy w turnieju -
@Marcin6578 bardzo dobry pomysł, fajny turniej się zapowiada, pomysł na jego organizację "przedni" , fajnie by go było od początku do końca rozegrać bez komputerów
-
I ruszyła 1 kolejka najbardziej prestiżowych rozgrywek klubowych na świecie
Podsumowanie 1 kolejki:
Grupa A: Zwycięstwa odnosili tutaj gospodarze. W jednym z hitów tej kolejki PSG(Łukasz Wierzbowski) pokonało Real Madryt(FORMOZA) 2-0.
Grupa B: Olympiacos(borynos) nie był w stanie przeciwstawić się dużo mocniejszemu rywalowi i uległ u siebie Tottenhamowi(Janex123) 0-2. W drugim meczu tej grupy Bayern(Rusewicz) pewnie pokonał przed własną publicznością Crvene Belgrad(gabkazmc) 2-0, nie mogło być chyba inaczej.
Grupa C: Łatwa robota Atalanty(JohnDerko) w meczu przeciwko Dinamo Zagrzeb który obecnie szuka menadżera. W drugim spotkaniu Szachtar Donieck(przemas1122) niespodziewanie pokonał Manchester City(huzar shakir). Z nieoficjalnych źródeł wiadomo że drużyna huzara nie zagrała dziś na 100% możliwości.
Grupa D: Bayer Leverkusen(daroo933) nie miał żadnych problemów z pokonaniem Lokomotiv Moskwa który nie ma obecnie menadżera. W jednym z ciekawszych meczów tej kolejki pomiędzy Atletico(Rhett1) i Juventusem(Lhundaeion) padł bezbramkowy remis.
Grupa E: W świetnie zapowiadającym się spotkaniu Napoli(krystian16061994) zremisował 1-1 z Liverpoolem(szeregowiec) natomiast w drugim meczu tej grupy Red Bull Salzburg(tristan1982) pewnie pokonał u siebie KRC Genk który nie posiada obecnie szkoleniowca.
Grupa F: W spotkaniu Interu Mediolan(kryminalksg) przeciwko Slavi Praga(kondziowa1) zwyciężyli faworyci tego spotkania. W drugim meczu tej grupy Borussia Dortmund(Kamson73) nie miała za wiele do powiedzenia i przegrała u siebie 0-3 z wielką Barceloną(TalaLala).
Grupa G: Tutaj skazywani na porażkę goście Zenit Sankt Petersburg(beyah1985) pokonali na wyjeździe Lyon(ToomAnyWays) 2-0, natomiast RB Lipsk(stb411) zrobił to co do nich należało i pokonał Benfikę która nie ma obecnie menadżera.
Grupa H: Chelsea(Marcin6578) niespodziewanie uległa u siebie Valenci(mordaf) 0-1. Na uwagę zasługuje fakt że goście zdobyli zwycięską bramkę grając w dziesiątkę, natomiast w drugim meczu tej grupy Ajax(Magic 89) pewnie pokonał u siebie Lille(kajman27) 3-1. -
@Marcin6578 w ogóle nie zagrałem tego meczu
-
@huzar-shakir Wiem ale mecz się odbył a ja uwzględniłem to pisząc że nie zagrałeś na 100%
-
@Marcin6578 Dziś już jestem gotów i liczę na ogranie bota.