Turniej Urodzinowy grupy Polish Warriors - druga edycja
-
Liga nr 3 założona
-
Trochę za szybko chyba bo cele się pozmieniały i część ludzi może zły klub wziąć
-
@Damiś27 said in Turniej Urodzinowy grupy Polish Warriors - druga edycja:
@krystian16061994 @Didierluk Była zmiana celów i zespołów w dni 18.01.2020
Żeby nie było zamieszania proszę o rozwiązanieTutaj jest aktualne @Łukasz-Wierzbowski
-
@Janex123 said in Turniej Urodzinowy grupy Polish Warriors - druga edycja:
Czyli co robimy od nowa losowanie i start lig jutro? Bo w tej sytuacji to chyba jedyna sensowna opcja czy zostaje tak jak jest? Choć jeszcze można zmienić przydział drużyn
To już decyzja organizatorów: @krystian16061994 @Didierluk, nie moja
-
@krystian16061994 to super bo już się zalogowałem na celu 1 na otwartej lidze
-
Ze względu na to zamieszanie jeśli ktoś się pomyli to punktów karnych nie otrzyma Prosze szefów swoich grup o powiadomienie że zaszły zmiany celów w zespołach.
-
@krystian16061994 rozumiem że dostaniemy następne zaproszenia I ta liga jest nieaktualna tak,???
-
Zdecydowaliśmy w grupie że ligi założymy jutro. Liga którą założył @Łukasz-Wierzbowski zostanie bo gdyby założyć od nowa to trzeba kilka dni poczekać bo w okresie przygotowawczym nie można zrezygnować z ligi (z tego co się orientuje ) Jeśli się ktoś pomyli to punktów ujemnych nie otrzyma jak pisałem wcześniej
-
@krystian16061994 rozumiem to gram tym zespołem którym pierwotnie miałem grać powodzenia wszystkim
-
@sniki26 przepraszam wszystkich graczy z ligi nr 3 za zamieszanie, nie do końca z mojej winy, ale nie dopatrzylem detali, najważniejsze ze nikt za nic nie zostanie ukarany, przepraszam za problemy, powodzenia
-
Witam wszystkich Zaproszenia dla ligi nr 1 zostały wysłane:)
-
Tak w ogóle to w Lidze 4 brakuje @szpilka134
-
A jak w reszcie lig sytuacja?
-
W miare możliwości wrzucajcie wyniki z pozostałych lig. @Marcin6578 skoro @szpilka134 nie dołączył, nie możesz się z nim dogadać podeślij kogoś innego czas leci a już dwie kolejki w plecy macie.
-
@krystian16061994 Myślę, że lepiej jak napiszesz do Marcina w prywatnej wiadomości w OSM. Może szybciej w tedy znajdzie kogoś na zastępstwo