Pomoc OSM 馃
-
@mihau1878 @Dovco_HandF Chcia艂em zg艂osi膰 偶e nadal nie dosta艂em punkt贸w do rankingu za Fina艂 MP.
Zauwa偶y艂em 偶e ju偶 mniej jest zg艂osze艅 tego typu na forach 艣wiatowych czy jest jaka艣 poprawa czy ludzie tego nie zg艂aszaj膮?
-
@didierluk admini 艣wi臋towali.dobrze 偶e w ko艅cu wszystko wr贸ci艂o do normy.jedyny minus 偶e tak cz臋sto nadal modernizuje si臋 gr臋
-
-
@Byku-Duma-Warmii @Dovco_HandF @mihau1878
Mam pytanie, mo偶e g艂upie... Jak dodawa膰 zdj臋cia/obrazki do opisu profilu na forum.. po prawej stronie klikam profil -> edytuj profil i co dalej? ... na starym forum by艂y ikonki oznaczenia itd, tu nic nie widz臋. -
Kody obrazka wysy艂asz w po艣cie na forum , kopiujesz kod i wstawiasz w rubryce "O mnie" w edycji profilu.
Trudniej jest wstawi膰 obrazek w sygnaturze profilu, bo do tego jest potrzebny link z innej strony hostuj膮cej obrazy i link obrazka wstawiasz w takim kodzie ![alt text](image url) . -
@mihau1878 dzi臋ki ... da si臋 wy艣rodkowa膰 czy to niemo偶liwe?
-
Loguj膮c si臋 na stron臋 gry przekierowuje mnie na adres holenderskiego OSM https://www.onlinesoccermanager.nl/Login, gdzie pisze 偶e nieprawid艂owa nazwa u偶ytkownika i has艂o. kto艣 tez tak ma? mo偶e to tylko tymczasowy b艂膮d.
Przez aplikacj臋 jest ok. -
spoko. ja te偶 tak mam
-
P贸ki tego nie naprawi膮 mo偶ecie korzysta膰 bez problemu z apki