🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
Ale zbliża się ku końcowi zastanawiam się właśnie czy wypić ostatnie piwo ;)?
I korzystająć z tego że mojej szefowej tu nie ma to napiszę że jutro planuje labe dzień i swoje interesy załatwiać bo plan na marzeć w sumie już zrealizowany -
@Przemek-Kaszti
Wypij Ja pije -
@pimus1910 to i ja ale uciekajmy na what app bo nie w temacie piszemy zdrowie wszystkich co nie mogą i za awans United do LM
-
No to Ibra 3 mecze zawieszenia i zabraknje go na mecz z Chelsea #noway
Dlatego się dziwiłem czemu go nie zdjał po pierwszej połowie - Jose ma za swoje.
Ciekawe kto go zastapi na szpicy? Czy Rooney (on bardziej na 10) moze Rashford? -
Karę Mings'a nadal rozważają, ciekawe ile dostanie.
Wiem.że nie ten temat ale czekam tez na decyzje w sprawie graczy Lechii -
Koniec pewnej Epoki w Anglii. Wenger odchodzi z Arsenalu...
-
@Przemek-Kaszti W Anglii żartuje się, że w życiu pewne są: śmierć, podatki i to, że Arsenal nie zdobędzie tytułu.
-
@Dovco_HandF lub zajmie 4 miejsce
-
@Przemek-Kaszti said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Koniec pewnej Epoki w Anglii. Wenger odchodzi z Arsenalu...
Odchodzi, ale chyba jeszcze nieoficjalnie?
http://www.kanonierzy.com/shownews_id-42353_Wenger--Nie-podjalem-jeszcze-decyzji.shtml
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/671784/kibice-arsenalu-wenger-out
-
@mihau1878 ja czytałem ale już nie znajdę gdzie że taką informacje podał w sztani zawodnikom po treningu jeszcze przed meczem w LM
-
Niestety ostatnio liga angielska coraz bardziej obrywa od reszty Europy w europejskich pucharach i jak się nie mylę to już tylko dwa Manchestery zostały dalej w grze. Mam nadzieję, że następny sezon pokaże już wielką siłę Premier League. A Arsenal już po tym sezonie zdecydowanie powinien się rozstać z Wengerem i piękną rzeczą by było gdyby to Thierry Henry przeją po nim stery w drużynie
-
@mihau1878 Stoke dało radę
-
@ToomAnyWays
Bardzo dobrze, że Stoke urwało punkty dla City, tylko żeby teraz United wykorzystało jego potknięcie -
http://www.manutd.pl/2017/03/11/kane-guardiola-zdobywcami-nagrod-premier-league-luty/
Wczoraj w ćwierćfinale FA Cup Manchester City pokonał 2:0 Middlesbrough, Arsenal rozgromił zespół Lincoln City 5:0
Dziś Tottenham zagra z Millwall, jutro "hitowy" pojedynek między Chelsea a Manchesterem United -
@mihau1878
City miało cały mecz pod kontrolą i wynik mógł wyglądać znacznie lepiej, a skończyło się na 2:0 przez brak ich skuteczności. Arsenal zaś wygrał z 5-ligowcem i wynik pokazuje, że było to raczej łatwe zwycięstwo, choć przy wyniku 0:0, goście zmarnowali sytuacje stu procentową i kto wie jak by się to skończyło, gdyby nie obrona Petra Cecha, a tak Theo Walcott strzelił pierwszą bramkę i zaczęła się kanonada strzelecka Arsenalu. Dziś czekam na pojedynek Kogutów, które też raczej powinny się zameldować w półfinale, a jutro mam nadzieję, że United zrewanżują się za porażkę w lidze Chelsea i wyrzucą ich z pucharu Anglii -
Jutro super mecz !!!
-
@Przemek-Kaszti Oby wygrany
-
@ToomAnyWays nie ma innej opcji jutro czerowna strona Manchesteru będzie świętować awans