🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Byku-Duma-Warmii Oby jakoś uciułać punkty żeby starczyło na to 4 miejsce. Ale lepiej dla pewności wygrać LE
-
@ToomAnyWays
Zdecydowanie lepiej by było wygrać LE, troszkę więcej prestiżu byśmy zyskali w Europie. -
Pozostałe mecze 31 kolejki
Cieszy mnie bardzo utrata punktów przez Liverpool i City :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii
Mnie cieszy wygrana Hull City nad Middlesbrough 4:2, gdziepPrzy jednym z golu dla drużyny Tygrysów asystował Kamil Grosicki, wybiegając na mecz w podstawowej 11-tce. -
@Dovco_HandF
Zgadza się, mnie również cieszy kolejny dobry występ Hull i Kamila. Po tym zwycięstwie i porażce Swansea Tygrysy wydostały się ze strefy spadkowej :slight_smile:. Trochę szkoda zespołu Łukasza Fabiańskiego, bo bramki tracili w odstępie 88 i 94 minuty :slight_frown:. -
-
@mihau1878 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Lewandowki będzie Czerwonym Diabłem?
Temat w mediach wraca jak bumarang .
-
@Dovco_HandF said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@mihau1878 Supet to jest! :thumbsup_tone1:.
Już jest nowy odcinek:
-
Zapowiedź 32 kolejki najlepszej ligi świata, która startuje już jutro :slight_smile:
-
Po pierwszym z dzisiejszych meczy Tottenham gładko pokonuje na własnym boisku ekipę Watfordu :slight_smile: Do końca sezonu będę wywierać presję na drużynie Chelsea.
-
Pozostałe dzisiejsze wyniki 32 kolejki :slight_smile:
-
Dzisiejsze dwa mecze :slight_smile:
Manchester wygrywa dzisiejsze spotkanie mając je cały czas pod kontrolą. Bardzo cieszy trzy punkty oraz co bardzo ważne w tej fazie sezonu, że Marcus Rashford się w końcu przełamał w Premier League i strzelił gola od września Seria meczy bez porażki dalej trwa i ma ona już jak się nie mylę 21 meczy bez porażki
W drugim dzisiejszym meczu zwycięstwo Evertonu po bardzo ciekawym widowisku, obfitującym w walkę i sporo goli :goal: Everton przerywa serię 5 kolejnych zwycięstw Leicester i nowy trener Lisów doznaje pierwszej porażki jako menedżer tej drużyny.
-
@Byku-Duma-Warmii United ładnie zagrało, czerwo dla Larssona pomogło, choć nie wiem do końca czy było zasłużone. Rash wreszcie przełamał się w Premier League Do tego Fella był dziś kapitanem Tego chyba nikt się nie spodziewał.
Lukaku chyba idzie w tym sezonie po króla strzelców. Dzik niesamowity :muscle_tone1:
-
@ToomAnyWays
Też się z tym zgodzę, że to był dobry występ United. Co do czerwonej kartki to nie wiem czy była, ale gdyby dał żółtą to też by się sędzia z tego wybronił, ale dał czerwoną co tylko ułatwiło nam grę w tym meczu. Oby w końcu Marcus zaczął seryjnie zdobywać bramki jak to miało miejsce gdy młodzieniaszkiem był jeszcze Rooney . Fellaini kapitanem , moim zdaniem bardzo dobry wybór Jose, to tylko pokazuje jak bardzo go ceni. Moim zdaniem w tym sezonie jest jednym z lepszych graczy w naszym zespole. Szczególnie w drugiej części sezonu :slight_smile:.
A co do walki o króla strzelców to jeszcze nic nie wiadomo kto go zdobędzie. Wiesz w Anglii wszystko jest możliwe i być może to nie Lukaku zdobędzie króla tylko ktoś inny. Ale gość jest w mega formie, w szczególności w 2017 roku, gdzie w 14 meczach zdobył 13 goli -
W ostatnim meczu kolejki Arsenal dość niespodziewanie gładko przegrywa na wyjeździe z Crystal Palace :slight_smile:. Dzięki temu Arsenal pozostaje na 6 miejscu w tabeli nie wyprzedzając United . A Crystal Palace po tym jak pokonało Chelsea pokonuje kolejny zespół z Londynu .
Tutaj tabela po weekendowej kolejce:
-
@Byku-Duma-Warmii Oglądałem drugą połowę. Było warto
-
@ToomAnyWays
Ja niestety nie oglądałem, ale jutro na pewno nadrobię zaległości i obejrzę skrót z tego meczu :slight_smile: -