🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@mihau1878 Stawiam na Zlatana Ibrahimowica i Romelu Lukaku :thumbsup_tone1:.
-
@mihau1878
Choć cały sercem jestem za zawodnikami United . To myślę, że najlepszego gracza w tym sezonie Premier League dostanie ktoś z dwójki Eden Hazard, N`Golo Kante. Zaś gracza młodego pokolenia zgranie ktoś z dwójki z Tottenhamu. Delle Alii, bądź Harry Kane. -
Już jutro startuje kolejka najlepszej ligi świata, która będzie trwać przez całe Święta Wielkanoce. Oczywiście najbardziej elektryzującym spotkaniem całej kolejki jest spotkanie Manchesteru United z Chelsea . Liczę na rewanż United za wynik z pierwszej części sezonu :slight_smile:.
-
@Byku-Duma-Warmii Ciężko widzę MU w meczu z Chelsea....
-
@daroo933
Ja, nie bo zawsze i wszędzie będę wierzył, że wygrają każdy mecz -
@Byku-Duma-Warmii To oczywiste ale patrząc realnie nie jesteśmy faworytem i będzie strasznie ciężko wygrać ten mecz... Ale mimo wszystko GG MU!
-
@daroo933
Może i masz rację, ale w piłce nożnej nie takie rzeczy się zdarzały . -
@Byku-Duma-Warmii
To, że ciężki mecz będzie do wygrania dla Manchesteru United, nie ma wątpliwości, patrząc na wyniki w tym sezonie obu drużyn.
Jednak to nie znaczy, że odbieram szansę MUFC na zdobycie kompletu punktów. Do 96 minuty (jeśli tyle zostanie doliczone) będę wierzył, że Czerwone Diabły strzelą bramkę dającą zwycięstwo -
Wyniki wczorajszych meczy:
Tottenham drugi mecz z rzędu pokonuje rywali w stosunku - na własnym boisku. Manchester City dalej nie odpuszcza walki o TOP , pewnie pokonując zespół Southampton. Bardzo ważny punkt zdobył zespół Crystal Palace, remisując na własnym boisku z będącym ostatnio w wysokiej formie Leicester. Niestety kolejnej porażki na wyjeździe doznał zespół Kamila Groskickiego oraz Łukasza Fabiańskiego :flag_pl: :(. Zespół Kamila ma tylko punkty przewagi nad strefą spadkową, którą otwiera ekipa naszego bramkarza. Everton dalej walczy o jak najwyższą pozycję w tabeli i odniósł kolejne zwycięstwo u siebie. Po tym zwycięstwie zespół prowadzony przez Ronalda Koemana :flag_nl: awansował na lokatę wyprzedając "Czerwone Diabły". Bardzo ładną bramkę mieli okazję zobaczyć kibice podczas meczu Sunderlandu z West Hamem. Zawodnik gospodarzy zdobył bramkę bez pośrednio z rzutu rożnego .
-
@mihau1878
Wydaje mi się, że był to najlepszy jak na razie mecz United w tym sezonie . Aż chwilami przypominał zespół za dobrych czasów Fergusona . Cały mecz wszyscy Panowie walczyli o punkty, które udało się zdobyć . Taką walkę chciało by się oglądać cały sezon :fingers_crossed:. Super zawody całego zespołu . Od razu milsza niedziela się zrobiła :slight_smile:. Brawo United -
@daroo933
Być może to właśnie brak Zlatana był kluczem do zwycięstwa :thinking:, ale jak już wszedł na boisku to harował tak jak cały zespół przez minut . Uwielbiam oglądać mecze w, których jest bardzo dużo walki . -
@Byku-Duma-Warmii Zgadzam się taki United chcę oglądać co mecz! Wierzę, że w końcówce pokażemy charakter i uda nam się zająć min. 3msc a w przyszłym sezonie LM! Mou w lato na pewno kogoś kupi. Czuję, że przyszły sezon może być nasz
-
@daroo933
Zgadzam się z Tobą wydaje mi się, że tak właśnie może być. Bardzo wierzę w taki rozwój sytuacji :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii W przyszłym sezonie to inne kluby będą widzieć i gonić ogony Czerwonych Diabłów .
-
Podsumowanie dzisiejszych zmagań:
Liverpool także nie odpuszcza walki o przyszłoroczne występ w Lidze Mistrzów i pokonuje na wyjeździe zespół, który ten sezon zaliczy do bardzo udanych, czyli ekipę West Brom po golu będącego ostatnio w dobrej formie Roberto Firmino :slight_smile:. W drugim dzisiejszym meczu mierzyły się wielkie firmy, tym razem to United byli górą i wygrali starcie z liderem Premier League . Cały mecz pod dyktando gospodarzy, którzy w pojedynku w tym sezonie z Chelsea wygrywają raz. Gospodarzom udało się zrewanżować za porażkę z jesienie, gdzie to właśnie zespół z Londynu był górą. Po tym zwycięstwem Manchester dalej zachowuje szanse na zakończenie sezonu w TOP .
-
Wczorajszy mecz United był prześwietny. Szczerze mówiąc dobór piłkarzy przez Mou mnie zaskoczył. Szczególnie brak Zlatana w podstawie, co mimo wszystko w tym meczu wyszło na dobre. Rash nareszcie pokazał na co go stać, zagrał chyba najlepszy mecz w tym sezonie. Podobnie jak Ander, który grał znakomicie, podobnie zresztą jak cała drużyna. To był nasz najlepszy mecz w tym sezonie. Takie zwycięstwo to dobry prognostyk przed meczami z City i Live.
-
@ToomAnyWays Brawo United !!! Walka o każdy centymetr boiska od pierwszej do ostatniej sekundy i to mi się podoba! najlepszy mecz "Afro" w czerwonej koszulce jaki widziałem , a skoro ja to piszę o nim, to mecz musiałbyc mega środek pola zdominowany i kolejny świetny mecz pomocnika na lewej obronie Young to chyba drugi Valencia w sumie nie widziałem wczoraj słabego ogniwa i tak ma być do końca, walka o LM !
-
Jedyne co mi sie nie podobało toże tak szybko trafili bramkę bo nie zdarzyłem postawić a przy 1:0 juz nie bylo sensu