🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
Meczu nie oglądałem, ale z tego co widzę jedna główka wyszła
-
@Stefan-Joptwojmać Gabriel Jesus z Manchesteru City strzelił nawet bramkę w końcówce, ale że to nie hiszpańskie boiska to została słusznie nieuznana przez sędziego liniowego pomimo, że należała się Obywatelom, bo grali dużo lepiej od Czerwonych Diabłów.
-
Niestety dziś mieliśmy słabe widowisko, szczególnie ze strony United, choć ten remis to całkiem dobry wynik na wyjeździe, który daje nam dalej szansę na TOP na koniec sezonu. Co do zachowania z czerwoną kartką, Fella nie potrzebnie dał się tak sprowokować w takim momencie meczu i w tak słabej sytuacji kadrowej, bo to na pewno będzie pauza kilku meczy :(.
-
@Byku-Duma-Warmii Fella zachował się jak idiota, za ten drugi faul nie dostałby pewnie kartki, ale musiał sapać do Aguero, który jak widać jest dobrym aktorem. Co do całego meczu to była tragedia, zerowe rozegranie, może ze dwa razy udało nam sie przetrzymać piłkę na dłużej niż kilka minut. Widać jak kluczowy w tym meczu był brak Pogby. Do tego sporo piłek wybijanych z naszego pola karnego szło do rywali i mogło to zakończyć się golem. Zdziwiło mnie dlaczego Mou znowu stawia na Darmiana, przecież Luke ostatnio zaczął grać dobrze i myślałem że nie wystawia go z Burnley, bo szykuje go na MC, a tu nie. Darmian praktycznie nie oferuje niczego w ataku, do tego nie ma chemii między nim a Antkiem. Graczem meczu był oczywiście DDG, który grał bezbłędnie i gdyby nie on dostalibyśmy spokojnie parę goli. Dużo mieliśmy szczęścia w tym meczu, ale musimy wygrać następny mecz ze Swansea.
-
Mecz katastrofa! JOSE nie mógł skorzystać z paru kluczowych zawodników ale wkurza mnie to jego wertowaniem składu! Beznadziejny dziś wybrał. Kiedy ostatni raz grał Darmian, Carrick, Martial! Pochwaliłem Afro i już tego żałuje , Kun zaaktorzył ale należała się czerwona za bezsensowne zachowanie! Swoja droga drugiej żółtej nie powonnien dostać bo gra powinna byc cofnięta do miejsca pierwszego faulu. Po pokazaniu kartki rozpoczyna się grę po gwizdku a City zaczęło grać samo. Rashford tułał sie po boisku jak duch. Czemu nie grał Luke albo Young ostatnie mecze mial genialne a na bank zagrałby lepiej niż Darmian. Rooney znów nawet nie wszedł z ławki masakra jakaś !! A Afro powonnien zejść juz po 30 minutach
-
Panowie czasem się zdarza zagrać taki mecz, ale musimy starać się szukać pozytywów, a tym na pewno jest zdobycie punktu na wyjeździe z City, które grało praktycznie najmocniejszym składem, gdy u nas prawie połowy zawodników brakowało. Punkt, który dalej pozostawia nas w walce o TOP
-
Wyniki meczów z kolejki rozgrywanej w środku tygodnia, w której odbyły się mecze zaległe.
-
XDDD
-
@ToomAnyWays
Bracia -
@Byku-Duma-Warmii A więc to jest ten Mike Smalling XD
-
Niestety to już 10 remis United w meczach u siebie. Po tym meczu będzie bardzo ciężko o TOP, ale nie możemy składać broni i do ostatniej kolejki trzeba będzie walczyć. Co do samego meczu szkoda, starty punktów, bo mecz był spokojnie do wygrania. Bezsensowy faul Rooneya i piękna bramka Swansea. Niestety kolejne kontuzje w naszym obozie przed być może najważniejszymi meczami w tym sezonie z Celtą Vigo. Do kontuzjowanych dołączają ostatnio będący w bardzo dobrej formie Eric Bailly i Luke Shaw .
-
@Byku-Duma-Warmii Dzisiaj gra była tragiczna, niewiele brakowało a przegralibyśmy z 18 drużyną PL. Nie dość że wypadł nam Bailly, nasz najlepszy ŚO to jeszcze Shaw, który powoli wracał do gry. Do tego skład na się kurczy z meczu na mecz i 5 ŚO nam wypada, to jest niepojęte. Do tego Roo gra słabo, Miki bardzo słabo, Martial i Rash w kratkę. Nie ma zawodnika, który mógłby pociągnąć ten wózek. Niech Mou skupi się na LE.
-
-
@ToomAnyWays Gra masakra... Przykro mi to mówić ale z taką grą United nie ma czego szukać w LM... Jeśli nie pójdą dobre transfery w lato i nic się nie zmieni to wolę żeby w LM nie grali bo tylko wstyd... Po za tym ciężko teraz będzie o 4 miejsce zostały nam mecze z Arsenalem,Tottenhamem i Crystal Palace...