🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022)🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
@PawełPaweł grupa Polish Warriors to bardzo mocna grupa mają świetnego kapitana @Dino-Ligenza i nie znaleźli się w półfinale przez przypadek. Życzę im awansu do finału, w końcu to tam stawiałem pierwsze kroki w osm
-
@PawełPaweł świetna bitwa PLW rośnie w siłę, i myślę że awans do strefy medalowej w PPG jest dla nich kluczowy, najlepsi gracze mogą zobaczyć że nie muszą szukać innych opcji, tylko stworzyć mocny skład, i spokojnie walczyć o zwycięstwa w tej zasłużonej ekipie
-
@PawełPaweł said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
@Dooshek Przyznam szczerze, że na początku byłem pewien, że gładko opykamy PLW w półfinale, tymczasem okazuje się, że to będzie zacięta walka do końca.
Dokładnie to samo odczucie miałem do PAM
Dotychczas chyba najrówniejsza z bitw. -
@Mati-Colchoner jaki wynik u was?
-
@Dooshek Zostały jeszcze dwie kolejki w bitwie nr 1 , oraz jedna kolejka w bitwie nr 2
-
Mimo że jeszcze nie zakończyliśmy to bitwa została rozstrzygnięta, trzymaliśmy się mocno aż do 9 kolejki gdzie pozbawieni zostaliśmy złudzeń... Dziękuję wszystkim za wspaniałą grę oraz gratuluję drużynie PAM
-
@Docencik Dzięki za emocjonującą walkę do końca. Trzymam za Was kciuki w walce o brąz.
-
PÓŁFINAŁ NR 1
POLISH LEGENDS POL PLP POLISH PATRIOTS
-
PÓŁFINAŁ NR 2
POLISH WARRIORS PLW PAM POLSKA AKADEMIA MENADŻERÓW
-
FINAŁ
Polish Legends (POL) Polska Akademia Menadżerów (PAM)
MECZ O TRZECIE MIEJSCE
Polish Patriots (PLP) Polish Warriors (PLW)
-
Dzięki za bitwę PLP, fajny półfinał walka o brąz zapowiada się ciekawie powodzenia PLW & PLP
-
@Majkelowich Finał zapowiada się niesamowicie, dwie najlepsze Polskie ekipy ostatnich lat
-
@Majkelowich zaskoczenia nie ma co do finału ale życzę powodzenia! Niech wygra lepszy! W bitwie o bez liczę na PLP!
-
@Mati-Colchoner Również dziękujemy za grę Poziom był mega i żadne nie odpuszczało walki . Gratulujemy wygrał lepszy, powodzenia w finale
-
Gratulacje dla wygranych
Wiadomo kiedy mecze oo trzecie miejsce? -
@jasiuk88 said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
@Majkelowich zaskoczenia nie ma co do finału ale życzę powodzenia! Niech wygra lepszy! W bitwie o bez liczę na PLP!
Jak dla mnie faworytem w walce o trzecie miejsce jest PLP, ale kibicuję PLW. W finale minimalnym faworytem jest jak dla mnie POL, ale wierzę, że jako PAM damy radę powalczyć.
-
Instrukcja zakładania ligi: dla Moderatorów Lig, grających drużyną Niebieskich.
Wybieramy ligę "Bitwa Towarzyska (liga 10 zespołowa)
https://pl.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/1603Zmieniamy nazwę ligi
PPG'22: POL vs PAM - FINAŁ
PPG'22: PLP vs PLW - 3 MIEJSCENastępnie przechodzimy do ustawień (koło zębate).
Ustawiamy funkcje w następujący sposób:
Sprawdzamy wszystkie ustawienia.
Wybieramy klub zgodnie z przydziałem w grupie
Wysyłamy zaproszenia osobom przydzielonym z naszej grupy oraz wg wykazu rywali podanych przez kapitana rywali!Zakładanie ligi bitewnej:
• Data: 28/12/2022
• Czas: 19.00 – 24.00 - czasu polskiego
• Serwery: WszystkiePOWODZENIA WSZYSTKIM
-
Szefowie
@Mati-Colchoner
@maniek_56
@Dino-Ligenza
@MajkelowichDo jutra do końca dnia tj. 27 grudnia do godz. 23.59 jest czas na zgłoszenie zmian w składach. Brak informacji do tego czasu traktowany będzie jako zgłoszenie identycznego składu jak w 1/2 finału.
-
@kiler-1979 czekałem na odpowiedź co do startu cztery dni. Super komunikacja.