OSM Taktikleri
-
@furkanalbayrak55 442 a kanat cıkabilirsin pres i 60 larda tutup alan savunması ofsayt yok
-
@cnytakn 3-0 yendim rahat bi şekilde taktik işe yaradı teşekkürler
-
@furkanalbayrak55 Tebrik ederim kardeşim
-
@savasma01 Ben daha çok kanatları kullan kullanıyorum işime çok yarıyor fakat paslı oyun pek denemedim denemek lazım ama tavsiyem kanatları kullandır.
İyi oyunlar
-
343 paslı taktiğine karşı hangi taktik oynanmalıdır ?
-
@gkhnkc1 Oyundan yazacağım sana bi bak yabancı diye geçme
-
This post is deleted!
-
@kralugur77 takımın iyi ise direk 4-3-3 çıkabilirsin sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum rahat galibiyet alırsın kendimde deyimim oldu ordan biliyorum.
-
@CnytAkn Merhaba hocam, Bugün ingilterede M.City ile deplasmanda önemli bir maçım var kadrolar denk düzeyde diyebiliriz rakibim 4 2 4 b kanatları kullan agresif bir oyun oynuyor karşısına nasıl bir taktikle çıkmalıyım?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
Arkadaşlar hedefim 4 Tottenham yönetiyorum lig bugün başlayacak kadrom bu ilk maçıma çıkacam 4-3-3 b kk oynuyorum ama 5 dostluk maçı yaptım 3 beraberlik aldım bu taktik ile kadroma göre en iyi verim alabileceğim taktik nedir acaba ?
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
Sa iyi günler rakiplerim benim kadroma göre oldukça kat ve kat güçlü kadroları var ve çoğu 4 3 3 kanat oyunu oynuyorlar nasıl bir taktikle cıkmam gerekiyor ?
-
Münih ile iç sahada maçım var ben frankfurt'um kamp atıcam 451 defansif mi çıkayım normal mi?