Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. Destek
  4. OYUNCULARIM NEDEN SATILMIYOR?

OYUNCULARIM NEDEN SATILMIYOR?

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
4 Posts 2 Posters 141 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • Querencia53Q Offline
    Querencia53Q Offline
    Querencia53
    wrote on last edited by

Şu an aktif olarak transfer etkinliği var ancak 1 tane bile oyuncum satılmadı. Diğer arkadaşlarımın peşpeşe 150M üstü oyuncuları sürekli satılıyor. Yeni ekledikleri oyuncular bile satılıyor. 360M ye oyuncusu satılan bile oldu ancak benim 1 tane bile oyuncum satılmadı. Bundan önceki transfer etkinliğinde de bir tane bile oyuncum satılmadı. Anlıyorum şansa bağlı ancak bu kadar da olmaz 360M ye oyuncu satılıyorsa benim oyuncularım neden satılmıyor? Bu sistem ve algoritma beni artık aşırı sinir etmeye başladı, oyundan soğutuyor beni.
    664c90de-fbd6-44ff-876f-fbd9ab07b65d-image.png 343b23ae-1937-47dd-bf56-8d5d482fa011-image.png

1 Reply Last reply
    0
    • Querencia53Q Offline
      Querencia53Q Offline
      Querencia53
      wrote last edited by

Güncelleme: Etkinliğin bitmesine 12 dakika kaldı ve hala 1 tane bile oyuncum satılmadı.

1 Reply Last reply
      0
      • adonis ramsesA Offline
        adonis ramsesA Offline
        adonis ramses
        Turkish Users
        wrote last edited by

oyuncu satılma olayı oyuncularınızın gücü ile alakalı eğer ligdeki en düşük güçlü takımı almışsanız ( buda muhtemelen oyuncu gücü olarak en düşük takım olduğunuzu gösterir ) ve eğer liginizde bot ( bilgisayar tarafından yönetilen takım ) takım sayısı azsa oyuncu satılmaması gayet normal çünkü herkes daha iyi oyuncu transfer edip güçlenmeyi düşünür adamın elindeki oyuncudan daha zayıfsa şatışa koyduğunuz oyuncunun satılmaması normal

Querencia53Q 1 Reply Last reply
        0
        • adonis ramsesA adonis ramses

oyuncu satılma olayı oyuncularınızın gücü ile alakalı eğer ligdeki en düşük güçlü takımı almışsanız ( buda muhtemelen oyuncu gücü olarak en düşük takım olduğunuzu gösterir ) ve eğer liginizde bot ( bilgisayar tarafından yönetilen takım ) takım sayısı azsa oyuncu satılmaması gayet normal çünkü herkes daha iyi oyuncu transfer edip güçlenmeyi düşünür adamın elindeki oyuncudan daha zayıfsa şatışa koyduğunuz oyuncunun satılmaması normal

Querencia53Q Offline
          Querencia53Q Offline
          Querencia53
          wrote last edited by

@adonis-ramses Listemdeki oyuncuların hepsi satılan oyunculardan daha iyi oyuncular ve en önemlisi genç. Ligin en genç takımı benim 110 üstü oyunculara sahibim ve en yaşlı oyuncum 30 yaşında. Şu an hala ben hariç herkesin futbolcuları satılıyor. 190M-200M ye oyuncular satıyorlar ama inatla benim oyuncularım 2 haftadır listede. OSM'nin bunu bana artık bilerek yaptığını düşünüyorum. Çünkü başka açıklaması olamaz.

1 Reply Last reply
          0
          Reply
          • Reply as topic
          Log in to reply
          • Oldest to Newest
          • Newest to Oldest
          • Most Votes

• Login

• Login or register to search.
          • First post
            Last post