OYUNCULARIM NEDEN SATILMIYOR?
-
Şu an aktif olarak transfer etkinliği var ancak 1 tane bile oyuncum satılmadı. Diğer arkadaşlarımın peşpeşe 150M üstü oyuncuları sürekli satılıyor. Yeni ekledikleri oyuncular bile satılıyor. 360M ye oyuncusu satılan bile oldu ancak benim 1 tane bile oyuncum satılmadı. Bundan önceki transfer etkinliğinde de bir tane bile oyuncum satılmadı. Anlıyorum şansa bağlı ancak bu kadar da olmaz 360M ye oyuncu satılıyorsa benim oyuncularım neden satılmıyor? Bu sistem ve algoritma beni artık aşırı sinir etmeye başladı, oyundan soğutuyor beni.
-
Güncelleme: Etkinliğin bitmesine 12 dakika kaldı ve hala 1 tane bile oyuncum satılmadı.
-
oyuncu satılma olayı oyuncularınızın gücü ile alakalı eğer ligdeki en düşük güçlü takımı almışsanız ( buda muhtemelen oyuncu gücü olarak en düşük takım olduğunuzu gösterir ) ve eğer liginizde bot ( bilgisayar tarafından yönetilen takım ) takım sayısı azsa oyuncu satılmaması gayet normal çünkü herkes daha iyi oyuncu transfer edip güçlenmeyi düşünür adamın elindeki oyuncudan daha zayıfsa şatışa koyduğunuz oyuncunun satılmaması normal
-
oyuncu satılma olayı oyuncularınızın gücü ile alakalı eğer ligdeki en düşük güçlü takımı almışsanız ( buda muhtemelen oyuncu gücü olarak en düşük takım olduğunuzu gösterir ) ve eğer liginizde bot ( bilgisayar tarafından yönetilen takım ) takım sayısı azsa oyuncu satılmaması gayet normal çünkü herkes daha iyi oyuncu transfer edip güçlenmeyi düşünür adamın elindeki oyuncudan daha zayıfsa şatışa koyduğunuz oyuncunun satılmaması normal
@adonis-ramses Listemdeki oyuncuların hepsi satılan oyunculardan daha iyi oyuncular ve en önemlisi genç. Ligin en genç takımı benim 110 üstü oyunculara sahibim ve en yaşlı oyuncum 30 yaşında. Şu an hala ben hariç herkesin futbolcuları satılıyor. 190M-200M ye oyuncular satıyorlar ama inatla benim oyuncularım 2 haftadır listede. OSM'nin bunu bana artık bilerek yaptığını düşünüyorum. Çünkü başka açıklaması olamaz.