OSM Taktikleri
-
@mentos021 rakibin sahası kaç biliyor musun?
-
-
@mentos021 kadro değeri olarak üstünsen risk alıp 4-4-2 veya 4-3-3 ofansif cikabilirsin ama kadro değerleriniz rakibin üstün veya eşitse bile kesinlikle defansif çıkmanı öneririm. benim böyle deplasmanlarda favori taktiğim 5-3-1-1 kontra atak
-
@kaan-mart rakibin 405 benim 490
-
@yılmazerking kadro degeri olarakdamı cok iyisin ?
-
@mentos021 433a KK
-
@mentos021 dostum kadrolara baktım su an ben senin yerinde olsam risk almam işimi sağlama alır biraz da şansa güvenerek 5-3-1-1 defansif kontra atak oynarım. Rakibin kalecisi ve orta sahası senden üstün. Forvet ve defanslarınız da aşağı yukarı aynı sayılır uçurum denilcek bir fark yok. Yine de sen bilirsin ama, bol şans
-
@daryldixon31 bst nasıl olmalı
-
@mentos021 60 ila 75 arası kullanıyorum güzel sonuçlar alıyorum
-
@mentos021 Dostum aklını çelmek gibi olmasın ama kesinlikle ve kesinlikle 4-3-3A çıkmamalısın o maça. Sonuçta bu bir oyun her şey olabilir gerçek futbol gibi ama çok çok yüksek ihtimal kaybedersin 'bence'.
-
@kaan-mart kardeşim ben 433a kullanıyorum ben neden kaybetmiyorum ? bizdemi problem var
-
Arkadaşlar Barcelona takımındayım, aşağıdaki kadro ve taktikle bot Real Sociedad karşısında kendi evimde 3-2 kazandım. Biraz kötü gibime geldi taktiklerde değiştirsem daha iyi skorlara yenebilme olasılığım var mı yardımcı olabilir misiniz?
-
@kaan-mart o zaman da çok defansif olmaz mı zaten kamp basacağım gizli antrenman kullandım muhtemelen o da kullanır kadro kalitem yüksek olduğu için en kötü berabere kalırım diyorum
-
@daryldixon31 Maçtan maça değişen bir şey taktik bu sonuçta. Ben size veya sizin söylediğiniz taktiğe bir şey demedim sadece arkadaşa o maça o taktikle çıkmamasını önerdim.
-
@kaan-mart 3-4-3 KK çıkmış 4-3-3 KK ile deplasmanda 3 attım
Sanırım şans da biraz benden yanaydı ki %52 topla oynama ve iki takımın da 12 şutunda 3-0 almışım -
@mbediroglu58 Kadrolar, rakibin stad seviyesi vb. çok büyük etkenler. Tabi biraz da şans senden yanaymış dediğin gibi. Her deplasmanda 3-0 galip gelmek zor.
-
BENİMLE EŞ DEĞERDE 4-3-3 B OYNAYAN ADAMLA MAÇIM VAR BEN 4-3-3 A OYNUYORUM KANATLAR LİDER DURUMDA NASIL YENEBİLİRİM
-
Kendi sahamda oynayacağım bir maçta rakip menajer 4/4/2 kanat oynuyorsa onu yenmek için nasıl bir taktik olmalı.
Takım güçlerimiz birbirine yakın.
Bunun dışında genelde ev sahibi olduğumuz maçlarda hangi taktikler daha başarılı olur? 4/3/3 kk gibi @CnytAkn -
@oğuzhan-demirtaş Evde 433 b kanat kullanabilirsin