Ekibe Alım Başlığı
-
SEVDAMIZ FUTBOL ekibi bünyesinde SEVDAMIZ FUTBOL AKADEMİ ekibini kurmayı planlıyoruz.
İlgilenen menajerlerde aradığımız kriterler;
- Mutlaka Messenger kullanmalı ve ekip grubumuza katılmalı. Messenger grubumuzda aktif olmalı
- Multi hesap kullanmamalı ve uzak durmalı. Ekibimizce tespit edildiğinde ekiple ilişiği kesilecektir.
- En az 30 maç tecrübesi olmalı. Oyunda ve transferlerde aktif olup kadro geliştirmeye önem vermeli.
- Gerektiğinde ekip savaşı nedeniyle mevcut liginden istifa edebilmeli
- Ekip tecrübesi olmayabilir. (Ekip tecrübesi kesinlikle aramıyoruz)
- Menajerler, uygulama veya web üzerinden benimle iletişime geçip mülakata katılabilir.
- Toplam maç tecrübesine karşılık istifa sayısı minimum seviyede olmalı. Hiç istifası olmayan menajer/menajerler önceliğimizdir.
- Ekipteki dostluk/arkadaşlık ortamına huzur vermeli, huzuru bozacak davranışlardan uzak durmalı
- Herhangibir ekipte olan/olanlar lütfen iletişime geçmesin
İletişim: Bayram Karakuş (Lütfen uygulama yada osm özel mesaj bölümünden iletişim kurunuz. Forum üzerinden gönderilen özel mesajlara cevap verilmeyecektir)
-
SEVDAMIZ FUTBOL ekibinden güzel anılar bırakarak ayrılıyorum. Ekip tekliflerine açığım.
-
Oyun taktik tecrübem iyi düzeydedir.
Aktif olan ekiplerden gelecek tekliflere açığım. -
Akıncılar Birliği Ekibine Saglam Acil Savaşlara Katılacak galibiyet yüzdesi iyi olan devamlı online ekip arkadaşlarını yarı yolda bırakmayacak menajerler alınacaktır.
-
Arkadaşlar Tecrübeli bir ekip arıyorum 2009 dan buyana tecrubem var aslında Oyuna 6 ay kadar ara vermistim 48.000mp var dı.hesabim gitti
Birçok tecrübeye sahibim..Profilime bakıp ön yargılı olmayın lütfen. Veya bir tecrubeli arkadaş arıyorum ekip açmak istiyorum beraber -
Anadolu Selçuklu Ekibimizde devamlılık gösterecek arkadaşları görmek isteriz.
-
Kriterler
Ekip adı: Türk Yıldızları
Ekip seviyesi:
Ekip sıralaması: 12.527
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 2500 -
EKİBİMİZE SAĞLAM ADAM ALINACAKTIR SIRALAMA PEK ÖNEMLİ DEĞİL!!!!!
TEAM OF TURKEY
Bekir Sezqin -
This post is deleted!
-
Arkadaşlr Kaç Gündür Sorularıma Cevap Alamıyorum O Kadar Moderatör Var Bu Soruya Cevap Vermenizi İstiyorum Ekip Kapak Fotoğrafı Kaç Çarpı Kaç Olmalı Bilgilendirirmisini Kapak Fotoğrafı Profili Fotoğrafı Değil. Fotoğraf Atıyorum Yarısı Yükleniyor ? Kaç X KAÇ Olmalı
-
@bekir-sezqin Merhaba Burdan yardım alabilirsiniz https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/136/online-olanlarin-sohbet-yeri̇/10563 sorunuzun cevabına gelince fotografı yükleseniz bile fotoyu kırptığı için siz kendiniz ayarlama yapmanız gerekiyor.
-
@bekir-sezqin Merhaba destek forumun da soruna cevap verdim.Ama sen forum mesajımı beğenip gelip burdan yazıyorsun.Bana destek forumun da cevap ver ki yardımcı olabileyim...
-
Ekip adı: Türkiye OSM
Ekip seviyesi: Şampiyonlar Ligi
Ekip sıralaması:13
Aranılan kişinin minimum menajer puanı: 100 bin ve altı
Alınacak üye sayısı : 21 Slotunu savaş için ayıracak ,Ekip içinde saygı kullarına dikkat edecek .18 yaş ve üzeri arkadaşları bekliyorum .DM den ulaşabilirsiniz peppiko38.
İyi forumlar...
-
kariyerim şuanlık böyle kendime uygun daha da gelişebileceğim ekip arıyorum
-
Ekip adı : TÜRK OCAĞI
Her zaman savaş aktiftir ve Wp zorunluluğu vardır.
Ekip içi ödüllü turnuvalarımız aktiftir.
Deneyimli oyuncularımızı bekliyoruz -
Merhaba bir ekibe girmek istiyorum yaşım 24. Dostluk ve saygı olan bir ekip arıyorum. Savaş için 1 slotumu boş bırakabilirim. Saygı olsun başarıyı getiririm
Sıralama 88.000
M.P:99.263 (Günün çoğu saati onlineyim -
Ekip Adı;Şimşekler
Sıralama; 1.681
Whatsapp grubumuz mevcuttur.
Ekip yenidir.
Amacımız hoş sohbet ortamı kurmak bağımızı artırrmak ve ekip arasında lig kurup mücadele etmek
Kalıcı, Online ve savaşlara katılan arkadaşları bekliyoruz... -
Merhaba arkadaşlar ekip arıyorum profilim bu şekildedir.