-
Dziś została dodana nowa aktualizacja na wersję androidową, która daje nam całkowicie przetłumaczoną grę na język polski. Jeśli ktoś jeszcze znajdzie jakieś zmiany to proszę pisać
-
W tym temacie będziemy też podawać ważne informacje o wszelkich aktualizacjach w naszej grze nie tylko na androidy, ale także na inne urządzenia mobilne .
-
This post is deleted!
-
Przyciski w górnym pasku zrobiły się 3D, moim zdaniem ładniejsze.
Można sobie ponownie włączyć symualcje - w opisie meczu jest przycisk "Rerun".
Czcionka w timerze i powiadomieniach (dzwoneczku) jest pogrubiona. -
Przenoszę temat z Czatu do Pomocy, żeby tam gdzie był nie utonął w powodzi aktywnych tematów. Tu jest spokojniej a tematy poruszane są bardzo ważne :ok_hand_tone1:.
-
-
@borynos said in Aktualizacje OSM:
@CorreThe
dostałes 5 tysi monet?
hihi żartuję, procenty wróciły na wajchachPrzecież on dostaje co miesiąc 5 tysi monet od OSM za moderatorowanie . Zarabia , to ma
-
@CorreThe Czekamy na PCteach i laptopach kiedy to wejdzie :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF Ja czekam na symulacje z komentarzem
-
@Dovco_HandF
@kuba-fala
Obie aktualizacje by się przydały na PC -
Wstawiam tutaj bo umknął mi ten temat w dziale pomoc, a szukałem dokładnie czegoś takiego
@Michal_ACM said in OSM - Aktualności:
Zauważyliście że w OSM 3.0 pojawiła się gazetka? Nie jest to dobra stara gazeta z osm 2.0, ale zawsze coś
-
Podczas symulacji nie trzeba już tapać co chwilę, minuty lecą cały czas. Można przyśpieszyć tempo symulacji. Obie zmiany uważam za udane
-
@Didierluk Ja z też że nie trzeba klikać przy symulacji jestem bardzo zadowolony, wreszcie jak dawniej można normalnie oglądać
-
Te klikanie było denerwujące chciało się po prostu symulacje pooglądać a tu trzeba było klikać jak dla mnie aktualizacja udana
-
Chociaż, dopiero później zauważyłem, dalej trzeba przeklikiwać komentarze w przerwie i na końcu. Poza tym jak sobie ustawię prędkość x2 w pierwszej połowie to po przerwie jest taka jak na początku czyli normalna. Moze po trochu i to poprawią.
-
Dziś weszła ważna aktualizacja
Edycja profilu: Zmiana avatara, adres e-mail i hasła. -
Z tego co ja zauważyłem to zmieniona prędkość symulacji już teraz jest pamiętana po przerwie. Można jeszcze bardziej przyśpieszyc do x4, wtedy nie ma lecących do bramki piłek.
-
@Didierluk Jest zapamiętana za każdym razem jaka była ostatnio
9 Dec 2016, 19:08
14 Jul 2021, 08:07