Dotyk Duszy — Chwalimy się!
-
Witajcie towarzysze broni!
Dziś przedstawiamy wspólną pracę @Damian_Skinek x @Dino-Ligenza! W to piątkowe popołudnie prezentujemy wam koncepcję trykotów dla... Los Muszkieteros.
Kilka miesięcy część grupy przeszła na zasadzie fuzji do HPL, jednak nie oznaczało to jej końca. LOS przetrwało, a jej odbudowy podjęli się najpierw @Klaudia02, która następnie przekazała dowództwo @Robertos1970. "Muszkieterowie" nie biorą udziału w turniejach, za to aktywnie grają w bitwach rankingowych. Ich aktualny dorobek punktowy wynosi 22546, w sierpniowym rankingu polskich grup zostali sklasyfikowani na jedenastym miejscu.
Moja praca to nowoczesna interpretacja munduru muszkietera Francuskiej Gwardii Królewskiej, którą wielu z nas poznało w adaptacjach filmowych pt. "Trzej Muszkieterowie". Elegancka koszulka w barwach fioletowo-białych z minimalistycznymi, złotymi wstawkami, godna przedstawiciela bractwa muszkieterów. Na piersi wspaniałe logo stworzone przez @Dino-Ligenza, którego użyłem również do stworzenia wzoru na przodzie koszulki. Sam wzór składa się z dużego krzyża na piersi, wokół którego umieściłem jego mniejsze wersje.
Tyle ode mnie, oddaję głos naszemu Maestro
-
Witam Was tak licznie zgromadzonych. Zostałem zaproszony do projektu Maestro Kursora Myszy @Damian_Skinek Celem było stworzenie koszulki dla leciwej już grupy Los Muszkieteros, a o to efekty tej owocnej współpracy:
-
Na podbój świata, począwszy od Portugalii
-
@Dino-Ligenza Piękne projekty
-
@Damian_Skinek Dziękuję
-
@Damian_Skinek jak zawsze Dino co by nie zrobił wygląda świetnie
-
@Seba191995 Dziękuję za komplement. Prawda jest taka, że jak masz wenę, natchnienie to przelanie wizji na „papier” zajmie Ci chwilę, w przeciwnym razie to mordęga, która zabiera Ci czas, chęci, a szukanie wizji na siłę kończy się zazwyczaj dniem straconym i to w najlepszym razie. Najszybciej wykonane logo, zajęło mi od 3 do 5min i nadal krąży w świecie.
-
Kto się pochwali?
-
@Dovco_HandF takie coś odkopałem:
-