★⚔★BITWY RANKINGOWE pomiędzy polskimi grupami★⚔★
-
@Vidzi__ said in ★★BITWY RANKINGOWE pomiędzy polskimi grupami★★:
@ŁukSal ooo zaraz zerkne z jakim skaldem gracie, mam nadzieję że nie będziecie mieć tego szczęścia co Polish Legends, które grało teraz z naszym czwartym składem który wdrażamy.
Strach się bać
-
@Damian_Skinek
Źle mnie odebrałeś, chłopaki są po upadku, nie znam grupy, która w tak krótkim czasie na takim poziomie ma 3 stabilne mocne składy i wprowadza czwarty skład do bitwy, na który trafiliście, a jak się mylę, to proszę pokazać mi taką grupę co w pół roku gra tak w osmie z młodymi chłopakami w najwyższej dywizji, nie podbierając, łącząc tworu, po prostu trafiliście na 4 skład, ale to nie ujmuje wam, że tam byście mogli wygrać z naszym 1 czy 2, po prostu nie byłoby to tak jednostronne widowisko.
Teraz AMP będzie ciekawa bitwa, bo grają z naszym jednym z lepszych składów, do obecnej chwili, jaki mogli zbudować chłopaki, ja gram for fun pomagam tylko im rekrutować graczy i miałem na mysli co innego, bez spinki, że Polish Legends wygrało, ale NIE, że mieliście farta, tylko po prostu trafił sie wam słabszy garnitur, nie ma co też więcej oczekiwać i wbijać szpilek.
Gratuluje wam z tego miejsca, ze jesteście najlepsza grupą według mojej opiniii w Polsce.@daroo933
nie wiem kim ty jesteś i z czego ten śmiech. -
@daroo933 Vidzi to brat Seby którego znasz dobrze jako byłego szefa Sparty który usunął się w cień.
Vidzi widzę że trochę podchodzisz tokiem rozumowania Sebastiana z tym składem. Nie ważne czy pierwszy skład czy 4ty według mnie powinno to być tak zbalansowane aby później nie było takich wymówek że to skład numer 1 czy 10...
Oczywiście fajnie że Sparta się odradza bo to kawałek historii polskiego OSM i sam dużo im zawdzięczam ( tak samo jak Sebastianowi) ale pisząc takie wytłumaczenie trochę się i Sparta narazasz na krytykę. -
-
Chłopaki, jako najnowszy nabytego moderatorski na forum tak tylko zapobiegawczo apeluję o spokojną, rzeczową rozmowę, by nie było jakichś konkretnych spin. To tylko gra, jakby nie było. A naszym rywalom ze Sparty życzę powodzenia
-
@ŁukSal Powodzenia AMP , aczkolwiek, nie ukrywając nam jest więcej szczęścia potrzebne, ale się nie rozpisując dla tych, co tam niżej próbują drwić, jest materiał na naprawdę mega MOCNY twór i nikt nam tego nie będzie palcami wytykał, praca zasłużymy na szacunek.
Braterski pojedynek, fajnie ze mozna trafic na polskie ekipy, daje to wieksze zaiteresowanie w grupie.
-
-
Czekamy na kolejne bitwy.