Złote Piłki OSM.pl 2021 - edycja 9
-
@dovco_handf Dziekuje bardzo za to wyroznienie nie spodziewalem sie tego i bardzo mnie zaskoczyliscie. Troche lat mi ju z OSM zlecialo i sporo przezylem zmian w tej grze i ewelucji i odslon gry naprawde dziekuje bardzo raz jeszcze i dziekuje calej spolecznosci OSM za organizacje turnierniejow bo pierwszy raz w IMP zagralem w 2011 roku i to jeszcse OFM sie nazywalo i pomimo wielu kryzysow gra w mistrzstwach i grupie wlasnej trzyma mnie w tej grze (oczywiscie oprocz tego ze mozna tu spotkac fantastycznych ludzi)
-
@jasiuk88 said in Złote Piłki OSM.pl 2021 - edycja 9:
@dovco_handf Dziekuje bardzo za to wyroznienie nie spodziewalem sie tego i bardzo mnie zaskoczyliscie. Troche lat mi ju z OSM zlecialo i sporo przezylem zmian w tej grze i ewelucji i odslon gry naprawde dziekuje bardzo raz jeszcze i dziekuje calej spolecznosci OSM za organizacje turnierniejow bo pierwszy raz w IMP zagralem w 2011 roku i to jeszcse OFM sie nazywalo i pomimo wielu kryzysow gra w mistrzstwach i grupie wlasnej trzyma mnie w tej grze (oczywiscie oprocz tego ze mozna tu spotkac fantastycznych ludzi)
Proszę bardzo, @jasiuk88. Ta gra funkcjonuje lepiej z takimi kreatywnymi osobowościami na forum jak ty. Czasem, co prawda to prawda, wkurzysz kogoś, ale więcej razy pomożesz, podpowiesz..., a konstruktywna krytyka jest również ważna, ponieważ to dzięki niej potem dochodzi do modyfikacji w grze, aby było lepiej, łatwiej i przyjemniej dla wszystkich. Dziękujemy ci, że jesteś z nami od tylu lat i wspierasz nas swoim doświadczeniem w grze.
-
@dovco_handf Thank you, my friend. Also I wish good luck to Polish national team at WNC.
-
I had no idea about this award in Polish community and I was just randomly checking forums when I saw it. I was also surprised someone voted for me and I really appreciate it, thank you. Congratulations @jeffro-davies for 1st place.
-
Złote Piłki OSM.pl 2021 od Community Manager_PL -wyróżnienia:
W tym roku chcę nagrodzić moich Moderatorów Forum wyróżnieniem i głośną pochwałą na forum:
@Dino-ligenza (TOP 3 aktywności na forum wśród wszystkich Moderatorów w wersji światowej gry), @Mati-Colchoner (TOP 4), @ToomAnyWays (TOP 10) i najmłodszy z nich @troczek13 (TOP 11, półroczny staż). Bez nich nie było nic, sam bym tu niczego nie dał rady ogarnąć. Tylko ja wiem ile setek, a może tysięcy godzin ci wspaniali ludzie poświęcili charytatywnie tylko w ostatnim roku dla was, żeby wam się przyjemniej i ciekawiej grało. Dziękuję panowie. Razem możemy więcej . -
Legendy OSM.pl
W pierwszym roku chcemy nagrodzić tą statuetką tych, którzy osiągnęli rzeczy, wydawać by się mogło, nieprawdopodobnej: wygrali wszystko, co było możliwe do wygrania w OSM, @language-pl:
@Sir-Marek-Myjchrzak Indywidualny Mistrz Świata OSM 2014
III WORLD NATIONS TOURNAMENT
Tytuł Mistrza Świata - Złoty Medal w WNT 2015/16.
Złota drużyna, nasze legendy, niektórzy grają po dziś dzień:
Kadra:
@borynos
@Dovco_HandF
@Hustin-Doffman
@klosek
@Łukasz-Kowalski (Kapitan i selekcjoner)
@mihau1878
Ś.P. @sniki26
@stb411
@Przemek-Kaszti
Tytuł Mistrza Świata - Złoty Medal w NC U21 2021.Kadra U21:
@adiceglihno
@daroo933
@Daxidoo
@Fajresss
@IliasMontana
@Janex123
@john adams_2
@Łowkiet-ŁukaszSelekcjoner: @FORMOZA
Asystent selekcjonera: @Dino-LigenzaMedale jeszcze w obróbce @Dino-Ligenza, który przygotował wszystkie awatary nagród w tym roku dla nas
-
Witajcie. Wybaczcie, że dopiero teraz (jeśli ktoś pomyślał, ale to cham i prostak, że nadal milczy, to wybaczam i przepraszam), ale chciałem skończyć oprawę graficzną „Złote Piłki”
W pierwszej kolejności Gratuluję Laureatom 2021, ale też i każdemu nominowanemu graczowi, to zawsze jest miłe znaleźć się w takim gronie. Dziękuję za głosy oddane na mnie, jest to budujące zostać wyróżniony przez Was, a także motywujące do dalszej pracy na rzecz Naszego Społeczeństwa. Mega zaskoczenie wywołało u mnie zajęcie trzeciego miejsca w plebiscycie na „Najlepszego Szefa/Kapitana” jest to zasługa całego zarządu Polish Warriors, ludzi, bez których zatraciłbym się w samotni i zasnął z nudów, a także Kamratów, którzy żyją wspólną ideą walki o lepsze jutro, Dziękuję Panowie.
Powodzenia w trwającym już roku 2022 dla Wszystkich, zwycięstw, sukcesów, emocji, które trzymają Nas w tej grze.
-
Tytuł Mistrza Świata - Złoty Medal w NC U21 2021.
Kadra U21:
@adiceglihno
@daroo933
@Daxidoo
@Fajresss
@IliasMontana
@Janex123
@john adams_2
@Łowkiet-ŁukaszSelekcjoner: @FORMOZA
Asystent selekcjonera: @Dino-Ligenza -
@dovco_handf said in Złote Piłki OSM.pl 2021 - edycja 9:
Najlepszy Szef/Kapitan grupy: (131)
@sniki26 (34)
@Mati-Colchoner (22)
@Dino-Ligenza (19)@Magic-89 (13), @troczek13 (10), @Majkelowich (6), @Damiś27 (5), @Dovco_HandF (5), @grzechu111 (4), @Janex123 (2), @Ochowiak (1) @FORMOZA (1).
Podziękowania w imieniu całej grupy Husarya_PL dla tych którzy głosowali na naszego kapitana. Jest to piękny upamiętniający moment dla naszego zmarłego przyjaciela. Jeszcze raz dziękujemy ️
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu