Oyun her geçen zaman daha da pahalanıyor
-
Öncelikle bu oyuna epeydir girmiyorum bunu söyleyeyim . Bir zamanlar bu oyunda en aktif olan menajerlerden biriydim 2014 yazında forumda aktif olanlar bilir günde 7-8 saatim oyunda geçiyordu ve forumda da çok aktiftim . Bu hesabım 4 yıllık değil ama bu oyunda 4 yıllık tecrübem var daha önce sildiğim eski hesaplarım vardı yani tecrübeli menajerlerden biriydim . Bu oyunun eski halini çok iyi biliyorum eski halinde yani oyunda bilet sistemi varken hem oyunda daha fazla aktiflik vardı hem de forumlar daha aktifti yeni sürüme geçince benim gibi birçok insan zamanla oyundan soğudu oyunu bıraktı bu gerçeği gözardı edemeyiz . Oyun hala çok aktif forum hala çok aktif falan demek kendimizi kandırmak olur oyundaki aktiflik olarak da forumdaki aktiflik olarak da eski halinden eser yok bunun en büyük nedeni de oyunun basit halinden çıkartılıp zorlaştırılması para tuzağına dönüştürülmesi ve bu durumdan dolayı insanların oyundan soğuması . Bu şekilde devam ederse zaten oyunu oynayan pek insan kalmaz . Ben şahsen oyunun eski halini özlüyorum bilet sistemi varken ve forumlar daha aktifken olan zamanları özlüyorum bu sürüm değişikliği coins sistemi oyunu kötü anlamda etkiledi . Bu oyunda düzelme olmazsa uzun bir süre daha oynayacağımı sanmıyorum ama en azından şu coins fiyatları düşürülse oynayan arkadaşlar için faydası olur . Benim şahsi düşüncelerim böyle . Herkese keyifli oyunlar dilerim.
-
@RvP1228 evet önceden forumlar çok daha aktifti hele ki o senin dediğin zamanlar sohbet forumuna giriyordum sayfayı yenilememle onlarca mesaj gelirdi o sayfaya. forumlardaki aktifliğin azaldığını herkes görüyor. ayrıca önceden sürekli aktif olarak gördüğüm menajerlerin bir çoğu da artık yok. tabii ki bilet sistemi geri gelmesi imkansız ki bunu bu sürümü oynadıktan sonra biletli sistemi artık zaten istemem. Ancak tek istediğim coins kullanımı azaltılmalı!!!
-
Tekrar merhaba arkadaşlar
@Bayram-Karakuş evet bu konudaki memnuniyetsizliğiniz GB'ye iletilmiştir ve lig sonu ödüllerinde değişiklik yapıp yapmayacaklarına kendileri karar verecektir
@GS_METECAN @cassano90 her bir özellik için istenilen boss coins miktarı tabi ki rastgele seçilmiş değil her özelliği optimum düzeyde kullanılması için gerekli hesap kitap GB tarafından yapılmış ve nihai olarak bu rakamlar ile ücretlendiriliyoruz. Ücretlendirme konusunda(özellikle lig açma ücreti) gerek Türk destek ekibi gerek yabancı destek ekipleri GB ile hararetli tartışmalara girmiştir bundan emin olabilirsiniz Bir çok özelliği aynı anda kullanmak tabi ki ekstra harcama yapmanıza sebep olur. Örneğin sürekli yeni ligler açmaktansa açık olan liglere girmek hem ligleri daha dolu gösterir hem daha fazla menajer puanı alırsınız hem de harcayacağınız coins cebinizde kalır tabi ki tüm bunların hesabı GB tarafından yapılmıştır. Ama şunu unutmamak lazım Gamebasics bir ticari kurumdur ve belli başlı harcamaları vardır. Bunların en başında resmi kulüp logoları ve oyuncu yüzleri için alınan telif hakları geliyor. Gamebasics her geçen gün büyüyor ve bunun da bir bedeli var bu bedeli en düşük seviyede tutmak için çalıştıklarını söyleyebilirim
Bunun dışında söyleyeceğim pek bir şey yok. Değerli görüşleriniz ve eleştirileriniz için teşekkür ederiz tüm bunlar Gamebasics tarafından okunacaktır. Konu oyunun pahalılığından forumlardaki aktifliğe geldiği için konuyu kapatıyorum bunu başka bir zaman konuşuruz
teşekkürler